Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sramota je da su ovakvi ljudi jos na slobodi nakon 30 godina
Al se botovi okomili na Trojku...a imali su 25 godina boljeg ambijenta da se država sredi a nisu mogli zbog krađe. Da se razumijemo, y€ ..bem mamaru i jednim i drugim, a vi ste i dalje dobro plaćeni, baksuzi.
Pusti ih! SDA sa istim Stevandićem bila u koaliciji 15 godina, i sada kada se oko njega zaigralo optužuje Trojku.
Ako ćemo svi iskreni biti onda je i trojka imala dovoljno vremena da se bolje pokažu. Ali kako vidimo oni su puno gori. Oni su ovog na kraju spasili. A SDA nije bila 25 godina na vlasti i svi znamo da jedna stranka nemože ništa sama promjeniti.
Stvoriti fond za progon i hvatanje nacionalista i ubojica ovoh tipa, kao u Izraelu.Tajno ih smaknjivati pa kada ih pola nestane, ostali ce se predati i priznati pocinjena zvjerstva!
Sto se kaze bolje ikad nego nikad.. 30.godina ovo krme,govedovo orgija po Bosni.. Konacno da se sankcionise.Volim BiH❤️.
I ti ces u plavi kombi samo ti vise ne kupis civile i ubijas kao prije 30 godina
Bio je ovakav isti na koridi
Institut za istrazivanje genocida u Kanadi bi krojio po Republici Srpskoj hahahahahahha e j. ti slamke u tamnoj mocvari za koje se pojedini hvatate. 30 godina je proslo. Goni vas sve u 3pm, hajmo zaraditi sta.
Dodik se okružio gorim likovima nego li je to činio Karadžić. Zapravo, Dodikov glavni mentor dr Kecmanović (onaj mali Kecmanović što pobi drugare je njegove fele) iz BG uveliko kroji njegovu rušilačku politiku ali i kreira njegove timove sačinjene od suhih zločinaca. Ako se ovome pridodaju još i ruski savjetnici, tipa Petrušev, pa plus Crkva - onda se zna da Dodik ne može nazad i da hoće. Samo još pokvareni Trojkaši misle da se on da relaksirati.
Ma maknite tog pretilog i smrdljivog nilskog konja i morža. Uzas kako izgleda.
gooUser ...3122 Sve si u pravu ali žalosno je kakvi idioti su na komentarima još jedna zanimljivost makar meni onaj koji se skoro svaki dan registruje imam predosjećaj da je uposlenik portala
Hapsi čim uđe i Federaciju...
Svinjska glavo stize pravda
To bi bio pozitivan politički pomak. Neko ko je u ratu upirao pušku u druge ne bi trebao da bude na nekoj političkoj funkciji!
Institut za istraživanje genocida Kanada (IGK). Samo da se zna. A svi znaju. Zna i on. Pade još jedan svetosavac, junačina.
zato se on krije u parlamentu i vlasti , a ratni zlocinac uhapsit govno poništit imunitet. Ko je zlocinac ma ko bio odma uhapsit, sa tim vjera nema veze.
Šta kaže bumbar srbski ratnik na civilno bošnjacko satanovnistvo još da bude viši ratnik na zenama izkazivao moc ratnika kako te nije stid uopce da živiš
Da je ucestvovao u genocidu, srpski narod bi se u njega zaklinjao i uz gusle opjevao