Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Seka rekla Baketu, Bake reko Fadilu, Fadil reko Solaku, Solak reko Fikretu i tako profuckali 10,5 miliona KM. Smanjili krizni stab da mogu lakse manipulirati, nestala dokumentacija, sakrili telefone, pobrisali poruke, a sto je najvaznije nema para. Ako ovo nije kriminalna organizacija onda je i Al Capone humanitarni radnik.
@Parmak boy TI UJOO IMAS VISE LAZNIH PROFILA I SAM SEBI KOMENTIRAS, KR.VV TI JBM I.SSS.USSOVUU PR.LJAVUU
Respiratori su samo vrh ledenog brijega, puno veći kriminal i dalje traje ne budite smiješni!
UBIĆE MU LED MALINE
PA ja stvarno ne znam u kojoj državi Federalna Uprava Civilne Zaštite uvzi medicinsku opremu.Valjda postoji neka institucja u Vladi Federacije nadležna za to.Kao što to rade u RSu.IMali su i oni Vanrdno stanje ali CIvilna zaštita nema sa uvozom mediciske opreme ništa.Ali koliko vidim niko nije zbogtoga zabrinut sto je nakaradan siste.Zato dodjete u situaciju da vam Solakovcisa 3 razreda škole uvoze sofisticiranu opremu za liječenje ljudi.Dajte mu da uvozi i avijone razumije se on u to.
Iz teksta proizilazi....-zapovjednica Milicevic izdaje nalog sekretaru (smatra da treba odgovoriti na upit ). - Sekretar smatra da ne treba. 1.Ako je zapovjednica prihvatila sekretarov odgovor, saglasnost je cini odgovornom. 2. Ako nije prihvatila, onda mora dokumentovati koje je radnje preduzela da se njen nalog izvrsi.
Stoku na robiju
Trajaće ovo kao indijska serija. Dok dođemo do 100te epizode zaboravićemo šta je bilo na početku. I onda samo jedan dan vidimo da piše KRAJ i dugoki naklon protagonista koji idu na "zasluženi" odmor na Maldive, nakon napornog snimanja.
"Niko ih nije "vidio".Da li je moguce da "ovo" neko izjavi,napise!
Prijave se ne šalju mailom, a i protokol omane, već dronon koji će prijavu automatski nabiti ministru na oči čim uleti u kancelariju :)
Jelka Milicevic kriva i utalila se sa F-F-F
A hoce li kad ovi lopovi u zatvor ili je ovo farsa i mazanje ociju .... pitam za druga
jucer onom tuziocu zbog daktilografkinje opaucise 5 godina zatvora za nesavjestan rad u sluzbi, a Solak, Mr. Malina i Fadil nisu ni zadrzani u pritvoru barem 30 dana. smijurija od pravosudja, pardon, krivosudja.
U SDA su kratke noge.
i svi ce te opet glasat za SDA,
Pogledaj samo tekst. Ko je, razmaci izmedju rijeci razliciti. Nekad jednom space udario nekad i tri puta. Smijurija od drzave.
Smijurijada 2020 ovceee tvoje nemogu bez tebeeeee....
Je li iko primijetio da su kutije "respiratora" prazne, gledam jučer na N1 ,jedan čovjek utovara kutiju na visini od metar ipo na kamion. Hahahah