Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mala bara puna krokodila...e ne mozete svi u politiku uhljebi.... da Alija nije formiro ovoliko kantona 90 posto od vas bi raidli kao cuvari preduzeca i bili hamali...
Povjerenistva uvode kada olos i bagra hoce preko noci da se uvale na pozicije. Stoka pohlepna. Vrh stranke zaboli neka stvar za to.
@BiHDragon kad su oni isti takvi
Bužim,meni je ljudi žao što se Bužim sada bori,al pošteno za existenciju,Mi bošnje Bužim,nikada nebi trebali zaboravit,dali one bošnje u trnopolju ili bošnje okolo planine Igmana,Bužin je mjesto heroja,Bužin priznaje i velesila JNA,izgubila je tam sve iz Srbije,o tome čak piše u svojoj knjigi zločinac Legija,Bužim,bošnjo,imaj respek i stani mirno pred izgovorom Bužim
@master_forever Odlazak traje malo duze, ne zadnje 2 godine
Dobar potez..za one koji ne znaju ovim se rehabilituju članovi koji su prije prošlih izbora napustili SDA i formirali nezavisnu listu. Kao posljedica toga, SDA je prvi put izgubila u Bužimu, što znači da ih je narod prepoznao kao bolji dio SDA od onih koji su ostali.
Masala SDA se raspada
Krajišnici su pogani šverceri, vole ojro više nego mater, dva se brata pobiju radi metra međe koju niko ne koristi jer žive u Baeču, tuku se po džamijama, varaju đe god stignu, glume patriote muslimane, a više od pola ih ima hrvatski pasoš...nisu krajišnici što su nekad bili!
Smanji malo ba...jebes mrznju...imas raznih kraisnika a ti ih sve popljuva
@spreca Poznajem ih dosta i krajšnici su generalno dobri i gostoprimljivi ljudi, srčani, dobronamjerni sa jakim namom, ali u zadnje vrijeme su se nekako iskvarili. Krajšnik bi prije za čist obraz pogin'o i po tome su se izdvajali od ostalih ali danas nažalost nije tako.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Donedavni predsjednik OO SDA Bužim inače parlamentarac u Domu naroda, Kasim Mulalić je do unazad 10-ak godina bio VKV armirač, ili narodski rečeno - biger ! Sad kako čujem magistar ecc., direktor centra pošta Bihać. Kakva li smo mi bagra kad nas bigeri vode i predstavljaju....
@SilenceDoogood Sve se moze kad te stranka prati
Podjele,podjele i samo podjele mi u bh smo majstori podjela.Jos domalo ce iz stranih zemalja dolaziti kod nasih strucnjaka ako im treba sta podjeliti.
SDA govna
stalno vam govorim sda su gori genocidasi od cetnika, ne trebaju nama cetnici imamo mi nase cetnike
Ja vece seljadije od sda nisam vidio. Stid me fakat koje spodobe i nesposobnjakovici sjede na mjestima gdje se nama odlucuje o zivotu. Ove konjske face...to knjige u zivotu nije procitalo. Pogotovo manja mjesta, a o selima da i ne govorim. Sve sto je generacijama okopavalo krompir i kosilo sijeno, sad stavilo kravatu i upravlja drzavom.
Evoga, cisti primjer da SDA unisti i ono sto cetnici nisu mogli, tj sklad i jedinstvo u jednoj sredini koja je primjer herojstva i zajednistva. Nazalost muslimani su slozni pa mozda cak i pametni samo u nevolji, u miru su samo glupi.
gledaj glavuša .. narigidnije komunjare bi vam pozavidile na tim lobanjama .. pa kako vas matere oteliše, jesul preživjele porod?
Počela erozija SDA fašista u krajini!
sve kockaste glave