Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba se vratiti imovina SPC-u, to je jedini ispravni put i nema nikakve veze sa uklanjanjem crkve kako je dole navedeno sa zemlje Fatine. Niko ne spori da crkvu sa Fatinog zemljišta treba izmjestiti time što se nastoji povratiti imovina SPC-u. Ako je dvijema vjerskim zajednicima, Islamskoj i Katoličkoj, imovina vraćena, treba biti vraćena i SPC-u. Ovo je trn u oku onima koji žele ovu zemlju dijeliti i narode u njoj svađati...
Znate, posto sam ja Srbin, ja cu vama lepo to sve da poklonim za vaskoliko srpstvo. Za kralja i otadjbinu Spasoje
Koliko kosta ovaj plac sa slike ? Vidim da je zapusten i prazan a na dobrom mjestu .Ubio se za turizma. Molim objavite tender preko Dnevnog Avaza !!!!!
@geron Ako mi budemo kihali prvo cemo vas zaraziti jer ste nam najblizi :)))) Kihnem ti u tu facu smolavu!
@ dijaspora Stvarno si jedan žestoki mamlaz, čuj bosansku pravoslavnu crkvu hahahaha
@Roki Sve ce te vi ovo iskihati abd i to brze nego sto mislis
zaboravi reci! svaka cast federaciji za ovako zbrinjavanje (ocuvanje) kulturnog historijskog naslijedja bosanske arkitekture, duha i covjeka, sta reci samo aferim
zaboravih reci , jako lijep komplex, uklapa se potpuno u skali kompletne arkitekture grada sarajeva, prava skala ili proporcija u odnosu sa okolinom. i kroz arkitektonska dijela se potvrdjuje multikultura grada koja je opstajala vijekovima.
\"SPC i srpski narod u BiH s pravom očekuju ...\" Hajde, OK sve ovo mozda i pije vode, radi se o krupnom pravnom problemu i to drzava mora rijesiti. Medjutim, na samom kraju saopcenja ga usrase, trapjuci tu odjenom i \"srpski narod\"! K\'O biva, ako drzava ne vrati imovinu crkvi, eto jadan narod ce ispastati. Koji idioti!
cudno da da niko ne razmislja ! a ko njima dade tu imovinu? pa kad bi sve isli unazad i gledali ko kome dao i oduzeo vjerujem da necemo daleko stici, ili ajmo na karpate pa da se dogovorimo. sva imovina vjerska sem vjerskih objekata treba pripadati drustvu da je organizuje onako kako potrebe zalazu, a i da se ne zaboravi da su vjerski objekti u sluzbi drustva a ne obratno.
Ne pokretati nikakav postupak vracanja SPC njihovog, dok kao najmanji potez dobre volje ne isele crkvu iz Fating dvorista, a i vrate posjede IZ sirom okupiranog dijela Bosne i Hercegovine.
@dijaspora Kao sto je i vrijeme da se i ti pocnes lijeciti !
Osnovati Bosansku Pravoslavnu Crkvu i njoj sve vratiti i to nakon sto se nadomiri steta srpskim razaranjem Islamskih objekata sirom BiH, tj prodajom imovine takozvane i zlocinacke crkve sa sjedistem u Beogradu. Vrijeme je da ta zlocinacka crkva pocne placati svoje zlocine.
svakome njegovo, na ovim prostorima se naucilo samo otimati, imovina, stednja...
posto je sad to previse komplikovano za raspetljati, najbolje bi bilo da se nikome nista ne daje od ovih vjerskih ublehasa. u stvari jos bolje da se fino presele u zemlje kojima se klanjaju. onda mozda ovo postane normalna zemlja opet jednog dana.