Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Podjela BiH bila bi trijumf za Miloševića i Karadžića\" Podjela JUGOSLAVIJE je nas \"zapadnjacki\" trijumf i vi ne smijete biti trijumfalniji nego mi.
Incko, mani se ti parola Stipe Mesica ,nego nam reci kada ces ici kuci. Taj tvoj miljenik Mesic cije parole o Milosevicu i Karadzicu pominjes je rasturio Yugoslaviju,uveo njene narode u zestoki rat [jedino nisu u tom ratu ucestvovali tvoji Slovenci koji su 70 god. samo radili o glavi YU ] Danas vam Mesiceve parole sluze za optuzbu Srba-Latinska posla. Bolje je tebi da kupis prnje iz BiH dok si jos u zivotu.
yeee.beeem li ti mamu slovenacko-konjusarsku!!! kad smo vas oslobadjali od njemaca bili smo vam dobri, a sad vam ne valjamo? docemo ponovo da vas podsjetimo na staru ljubav!!!!
(Od Velike Kifle) .....ti bas nisi neki najbistriji... U tvom slucaju trebao bih malo k´o doktoru otici, da te malo od tvojih psihopatoloskih opterecenja izljeci
Ne pita se Inzko tu mnogo..... Pitaju se Srbi i Hrvati da li hoce da zive u islamskoj drzavi u srcu Evrope. Evo vam i odgovor: NE, nikada! Morace BiHalije da nas ili sve pobiju ili sve isele (nemoguca misija!!!) prije nego sto odvajkad hriscansku BiH pokriju ezanima i nasele islamskim ekstremistima iz Azije. Bice rat, pa sta! NI prvi ni zadnji koji hrsicanski narodi u BiH pamte.... Smrt islamskim ekstremistima u BiH, sloboda hriscanima u BiH!!!!
Ma da, Srbi su izgubili Krajinu i Kosovo i sad sledi ukidanje RS, pa gubitak Sandzaka i Vojvodine...sve to sad sledi hahaah... I to je vama stvarno realnije za ocekivati, nego da ce se BiH raspasti? Po vama su vece mogucnosti za to a sigurni ste u opstojnost BiH? Stvarno vas zalim ako ste ozbiljni...ali stvarno...hahahahaah
HAJDEROVAC isaoa da oda pocast na dvogodisnjicu smrti svog uzora iz Koruske i Celovca ili ti Klagenfurta pa jos i nama pametuje. AJ RAZGULI SMRDLJIVCE !
gore na pocetku neko napisa -BiH podjeljena a na to neko pita -pa ako je tako u cemu je problem I ja pitam-zasto65 komenara ?
RS nije valjao DEJTON od 95-2000 jer su mislili da skriveni tu kao nevaljali ljudi-naravno ne svi,mogu ostati zauvjek zajedno sa svojim tablicama ,pasosem,tudom imovinom itd Eh,kad je sve izaslo na vidjelo onda valja DEJTON i vec je ga postalo degutantno spominjati kao i slovo S ,na koje mi se povraca a moram ga u pismu koristiti
Pa bolan-nebio,zar se nije dogodio GENOCID?
Vi ste Austrijanci dobili dva puta po nosu od Srba!! Zar nije dosta?
Postovana gospodo , pa vidite i sami da vas pripremaju i dovode na svrsen cin, cim ti ti Incko govori znaj da je podjela blizu, pa eto vam ga gospodo federalci sacuvajte ga za sebe , i onako ga jedino vi podrzavate
Srbi su Nijemci proteklog rata u SFRJ , sve su zapoceli,krenuli za Milosevicem (Hitlerom) ,uveli kolektivno sovinisticko ludilo(kao nacisti prema Jevrejima) pocinili najvece zlocine, i treba da budu sretni sto su samo djelimicno kaznjeni (izgubili Krajinu i Kosovo).No kazna tek slijedi -ukidanje RS , gubitak Sandžaka i Vojvodine .... Kada institucionalno priznaju genocid i suoce se sa prosloscu mozda se i oporave i pout Nijemaca krenu naprijed.Velikosrpska ideja je uzrok svih sukoba na Balkanu i nazadovanja ove regije ,i njenim porazom doci ce bolji dani za ovaj dio Evrope.
@DAJK Ma duvaj ga budalo
Od Velike Kifle Ti brbljas i proljevas verbalne izmete po javnim povrsinama uporedjivajuci Bosnjake sa islamistima! Ti da bih imao priliku da upoznas i dozivis prave islamiste, ti bih cmizdiro k´o curica, jarane moj! Pozelio bih ti nas opet....