Komentari (446)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Danas svaki drugi Musliman u BiH nosi ime Tvrtko ili Stjepan,toliko su ponosni na svoje korjene da čak i džamije dobijaju ime po njima
To su naši DNK biološki preci. Koji su tvoji?
Ne znam sta muslimani imaju sa Tvrtkom i njegovom zastavom.
@KrajisnikPrgavi A šta ima vlahadija sa ruskom krpetinom okrenutom naopačke i simbolom vizantije koju su palili sa Turcima 1453 god?
Zaista misliš da muslimani ovih krajeva nemaju ništa sa Tvrtkom?
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Ja ne volim naziv Bosnjak..dobiven od senilnog akademika..cuj bosnjak..za mene je bosanac musliman..bosanac pravoslavac..katolik i ostali.Ko je pitao narod zeli li se tako nazivati?I dalje smatram da je Bosanac ili Hercegovac pravi naziv.Ne zove se drzava Bosnjakija vec Bosna i Hercegovina
" OD KULINA BANA DO NAŠIH DANA " Od Kulina Bana do naših dana srce za zemlju ovdje se daje, prolaze carstva i pokoljenja i sve se mijenja a Bosna traje. U Bosni izvire Bosna, kroz Bosnu Bosna teče i nije važno šta će ko reći uvijek će Bosna Bosnom teći ... M.S.
zastava srca moga
svaka vam cast, prelijepo
JEDINI PRIMJER MUSLIMANA NA PLANETI KOJI SU PRAVOSLAVCI JER ISTICANJE LJILJANA JE POZIVANJE NA PRESVETO TROJSTVO ! mogu oni pričati šta god hoće ali sami sebe demantuju jer dokazuju sami da oni nisu musimani jer nije poznat ni jedan slučaj u svijetu da muslimani slave PRESVETO TROJSTVO. valjda je kod njih gospodin MUHA ......... PRAVI SU CIRKUS OVI AVLIJANERI.....
avlijanerima najljepša zastava sa ljiljanima KOJI SIMBOLIZUJU PRESVETO TROJSTVO :) hahaha rekao sam ja da će avlijaneri na džamije i u džamije početi stavljati i krstove :)))
Prelijepa, svega mi. 👍
HORION BOSONA. Suncana zemlja dobrih ljudi. Dobrih Bosnjana.
Ajte vi balije malo u rikverc pobrojte pretke dok nedoćerate do Radislava, Petra, Vučete... ma gonite se... jah...
To su naši biološki preci, budete li vi brojali svoje doćeraćete do biološkog pretka Murata ili Osmana, ali ne iz 1001. noći već iz Prve bračne noći.
@1Barikada. Vlahadija ako krene u rikverc bice Murat, Osman Alija, Muhamed😂😂😂😂😂
bošnjo(musliman) kad bi uzeo trobojku i šahovnicu .. četnici i ustaše bi odbili te zastave ,.kad bi bošnjo počeo veličati mladića,miloševića,karadžića četnici bi ih prestali "štovati" ... kad bi bošnjo počo veličati franju ,bobetka,gotovinu i sl. ujke bi im okrenuli leđa .. itd,itd.. radi se o kapricu , ni manje ni više !!
U pravi si, ali što misliš zašto je to tako?! To je tako zato što to nije vaš pravi identitet, što to niste vi. Vaš identitet je isključivo vezan za islam i Turke, van ovog identiteta vi nemate ništa osim onoga što ukradete ili prisvojite. Kao što kradete ovu zastavu i Bobovac i slično. A kradljivce i lažljivce nitko ne voli. Budite ono što ste bili 500 godina, tj. Turci.
@donStjepan Hehe udarit ce ti pjena na usta,
Ono kad gledas dinamo hajduk a poneses zvezdinu zastavu
Osnovno znanje ovog novinara je cista nula.Svako dijete bi trebalo da zna razliku izmedju zastave Kotromanica, zastave RBIH, zastave ARBIH i ostalih ali ih konstantno mijesaju kao u ovom clanku, sramota! Svim ljudima od mora do Save, od Drine do Une, sretan Dan nezavisnosti Republike Bosne i Hercegovine! ❤
Jesu se i krstili na Bobovcu kad su već toliko ponosni na povijest Bosne I odrekli vjere u lažnog proroka pedofila?
Sigurno nisu, oni uzimaju samo što im odgovara. Tako i Sokci, nosaju zastave Hrvatske na Bobovac a taj stari grad nema nikakve veze sa Hrvatima.
a ti si mi neki vjernik aa..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Na stranu politika, ovo je jedna od najljepsih zastava na svijetu. Na kraju krajeva, ne ubijaju simboli, nego ljudi vodjeni ideoloijama /politikama. Kupicu jednu.