Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MARŠ NA POS\'O BAGRO NERADNIČKO-UBLEHAŠKA, MARŠ NA POS\'O!
rezultat provedene aktivnosti - nista da mi je samo znati ko im je odobrio budzet za ovu glupost svasta
ha ha ha Akcije i Qrca, to bi bilo isto da djelis pinkala u svrhu opismenjavanja.zali boze potrosenih budzetski para.
Ko daje pare ovim demagozima ...
Na sta tek ovi mamlazi trose nase pare
haj malo u RS podjeli tih pasosa dosta nama suplju prosipate mi i sami hocemo u eu ... mrs u banjaluku pa djeli samo bi guzovace love da uzimate .. cuj projekta i sranja ..
pa ovo je prekopriano do Foruma maldih SDP-a koji je skoro identicnu akciju uradio prije 7 dana
Ubleha Novac koji su potrosili na stampanje mogao se dati narodnoj kuhinji, domu, siromasnima kojih ima na svakom koraku Papir je zavrsio u smecu, i ptice na grani znaju da se na ovakav nacin ne dobiva status kandidata pa me zivo zanima ko je financirao ovu glupost i kako se \"projekt\" zove
Hocu i ja pasos...:)))))))))
jel se ono ebner na prvoj slici otima za pasos? :) a najjaca ona azijatka stara hehe
- i to je neka vijest????????
Zgodan frajer sto je dijelio pasose....;)
A gdje će nego u Sarajevu, mada je moglo i u Zenici ili Tuzli. Mi imamo putovnice i pasoše i što se nas tiče, odavno smo u Europi, ali ne brinite, i vi ćete već 2012. Hidžretske, naravno!
Ni umrijet ne moze covjek preko reda, a oni bi pasos preko reda.
http://www.bosnianroyalfamily.org/
NVO= seminarska mafija. Meni se čini da su ovi nekad bili u pokretu \"Grozd\". Pretpostavljam da su se, kada su ih svi provalili, i kada više nisu imali sponzore za svoje \"projekte\" preregistrovali i sa novim imenom opet navalili na neki budžet i nastavljaju prodavati narodu m... pod bubrege...