Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čega se lik dosjetio... E Špiriću, Špiriću
Na jednom poslu opljačkaš državu za 85,000 KM! Pa nije ni čudo što mi propadamo, a pojedini vozaju kojekakve SUVove i vise po skijalištima ili lete na lejtovanja po cijelom svijetu. Koliko toga ne znamo. Ali biti toliko bezobrazan da 70% digneš cijenu?
da nije stranackih obavjestajnih policija u civilu...koje stite mafiju...vise od pola ministara politicara i njihovih uhljeba...bi vec odavno u zatvorima bilo...
Neko nam je izgubio tender... cilj je samo zakinut državu niko ne misli na dobrobit iste Mesto da objavi klix ministarstvo kupilo bicikle za ministre (kako mocno zvuci treba za prvi april se našalit)