Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbi... Pa ih voliti...kako??
"...a nakon što je jedan od njih još davao znakove života, optuženi lično prišao žrtvi i zaklao je nožem".... 1001 primjer jednog hrabrog cetnika! Kakvu li ce ovaj kaznu dobiti ovaj kreten..... garant smjesnu... poslije "nagodbe" sa BH sudom
"On je optužen da je dana 09.05.1992. godine, naoružan i u maskirnoj uniformi....", cudilo bi me da je bio naoruzan i u kupacim gacama :-))
Hajde ne BLAMIRAJ SE! Kao, to je sada najvažnije.
Ma nije, ali se divim objektivnom novinarskom izvjestavanju. To ti dodje kao da spiker na pocetku fudbalske utakmice izvjestava "..i evo igraci izlaze na teren u kopackama i dresovima...." :-)))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nista novo. Jos jedan od pripanika "nebeskog naroda"