Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Zloćo, to bi ti najbolje trebao znati. ako se neko nahvalio ratnih zločinaca, onda ste to vi. Eto, čak si i sam rekao da su magarci.
Samo protiv TROJICE
silver925..pricas bedastoce it o teske kategorije. no, ako te zabavlja, nastavi. Nisam vojni strateg, ali znam da su oni koji to jesu, a zamisli nisu cak ni Bosanci niti Hercegovci, Petom korpusu odali sva priznanja tokom rata, za strategiju ratovanja u onakvim uvjetima, za postivanju konvencija o ratovanju itd..ne posotji dokaz, (osim naravno u glavama onih koji bi zeljeli da je tako)..da je na prostoru pod komandom 5. korpusu cinjeno zlo prema civilima, ratnim zarobljenicima..etc..svi pojedinacni slucajevi od kojih ni ovo podrucje nije imuni, su porcesuirani. I trebao bi znati: Ovdje su i u ratu Srbi, Bosnjaci i Hrvati (oni koji su to zeljeli) ziveli mirno i skupa. Oni koji nisu, su se preko noci iskrali, popeli na brda, a tamo ih docekala spremna artiljerija JNa, pa opleli po nama sto smo ostali skupa..izdrzali mi tako 1201 dan..i dan danas nama skupa dobro..volimo Dudaka, a na pomen Peti korpus, ustanemo. mi znamo zasto.
Sve ce to biti Velika Bosna!
svi zločinci treba da odgovaraji! kad kažem svi milim i na moje i na VAŠE, što i nije tako često ?!
Imena i dokaze krmak
korpus, evo ti jedno i jedan, Atif Dudaković zbog naređenja da se strijeljaju zarobljeni vojnici Autonomne Oblasti Zapadna Bosna. Hoćeš još?
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
kad bi ocistili sve one koji su krivi u Prijedoru ne bi ostalo deset ljudi, tamo su svi ucestvovali u zlocinima
Ni 5 Korpus nije sadio cvijeće za vrijeme rata. Tako da............. tišina!
Tisina? Daj mi jedan incident gdje je Korpus pobio recimo 100 civila pa ih premjestao iz grobnice u grobnicu? Pizda li ti materina nemo nas u zvalje da uzimas mi smo zasluzili nobela za mir u usporedbi sa vama. Samo prduckate o nekakvim zlocinima a dokaza ni za lijeka. TI BI TREbao zvalje pogane da zacepis ili daj dokaze cetalju!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
trojica manje, idemo dalje
SVI SU SRBI RATNI ZLOČINCI, I ONI U ZEMLJI, I OVI DANAS I ONI TEK ŠTO ĆE POSTATI
psihooooooo :*
meth, za tebe svijet još nije izmislio definiciju :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa treba zatvoriti pola Prijedora