Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a u p.m jeste pozurili sa predmentom..ovo je obicna farsa dudukov kadar
Maglaj je javljao Doboju na opasnost , ali to nije njega dodirovalo..a trebali su sačekati još desetak godina pa tek onda podići optužnicu. Svakako će se braniti sa narodnim parama..
Glupost, zašto optužbe? A ako već onda treba podići optužnice na nivou BiH i entiteta. Danas gledam vodostaje nako par sati kiše vode se izlijevaju svagdje ne zato što je previše vode nego plitka korita. Ako privatno hoćete produbiti idu kazne i do 10000 km. Sramota bezobrazluk
uhhh osam godina kasnije - ovo neko zeli da bude vazan
seljober ofarbani, ima li iko skole od ovih satornacelnika?
Kad će kazniti Nermina Nikšića i Desnicu Radivojevića,koji su švercovali donirane traktore poslije poplava 2014-te.
Pa dobro samo 8 godina se cekalo, sudjenje ce trajati nekih 12 godina, i onda ce ga osloboditi.
Nakon 6 godina??Cekali da umre,pa nije...pa hajd da podignemo optiznicu,pa cemo proves jos 6 god vodit...valjda ce do tad preselit
Od 2014 do danas svoj svoga zaboravio!
Koju boju za kosu Obren koristi, evo ga ko momak
na vakat taman jos godina i zastara
pa šta da je svirala sirena ,šta bi to znacilo.Gluposti svi su vidjeli da voda nadire
Imali bi vremena da se sklone od opasnosti. Dok je Maglaj bio u vodi, u Doboju je sve bilo prohodno. Da su svi vidjeli, ne bi 11 ljudi stradalo.