Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li ima na KLIXu istih 😊
Ako je neuračunljiv treba ga zatvoriti u ustanovu za liječenje ili za neuračunljive, jer takvi mogu biti jako opasni prvo za sebe a drugo za okolinu jer mogu svašta uraditi na tuđi nagovor. Nažalost mnogi takve ljude koriste za svoje ciljeve.
A ovi što svakodnevno podstiču ja rat preko medija su OK.
Upučivanje u ludaru do kraja života može OK....
ljudi sa psihičkim poremećajem se liječe .Kakva optužnica ? Zna li tužilaštvo uopšte šta je terorizam,kakva mu je pozadina i koje implikacije nosi.Ili nekom treba politikanstvo u pravosudnom sistemu.Da li da pogađamo kome ?
Ovaj muškarac vam je neuračunljiv, a Amir Kabiri koji slobodno veliča i promovira Izraelski Cionizam koji je odgovoran za smrt preko 20 000 Palestinaca, neka slobodno šeta i ima čak nogometni klub. Nemate vi zrno mozga
100%