Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj ce ga ekspresno zatvora zaglaviti, a oni sto u vanrednom stanju opljackase 10.5 miliona i jos nama svima zivote ugrozise neispravnom opremom ce u heroje biti podignuti. Bosna = Apsurdistan.
@BIMDDC200200 zacepi i radi kod privatnika i na kraju grob
@BIMDDC200200 gledaj jare kako tipka na telefon a zaradjuje dnevnicu.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Covjeku doslo preko glave,al nema sta policiju napadat...
hajde, dobro su prošli da ih nije prsko sprejom ko onaj šareni revolucionar od prije 10 godina.
nemoj ba psovati ukradi koji milion
policija je izdala narod ,radi za politiku -baca mi na milosevicev rezim
Srecko :) ''''Srecko-Poljine 2021'''Lajk, moze, neka se zove Srecko :) M.Manjlovic 'Sunce drago, zvaces se kao On...Tito( pa scena murije kako hapsi oca, zbog vrijedjanja)Neeeevenka, Pinki neka bude, Piki!'' Eh, pisi zeno...nas novi pokret mora da ima ime, vec ima svoj put....NEKA bude Srecko, simbolicki a i u znak paznje prema nasem Srecku koji je prvi krenuO! Sretno nam svima u homogenizaciji!
tugy plaky, ne mogu nasi jaki policajci podnijeti kad ih neko ne voli :(((
Da je to uradio u Titinom, vaktu zaglavio bi modar na Golom otoku i bez suda.
Sreca ti je da nisi musliman bosnjak,ovako ces dobiti usmeno upozorenje " nemoj vise nikad"
ovaj ga ce ga popusit najvise zbog imena i prezimena
'NE, covjek je bio udaljen, dvije psovke nakon cega su Ga sustigli dalje i polomili, pri cemu je zaradio prijavu napada, jer je digao ruke u zrak pokusavajuci da se odbrani od nasrtaja 5 uniformisanih lica! btw i ovo je navodno, kao i to da je opsovao predsjednike, sto se nije svidjelo jednom uhljebu, pa su se grupisali i safatali nesretnog covjeka u drugoj ulici i prebili.
@CauseskuSebiija..Pravda za ovog covjeka! Mogli su mu kaznu napisati, ali da Ga istuku?? :( neproporcionalna sila UVIJEK izaziva male nuklearke!
😂😂😂😂😂
Psovanje tuzba, a samsr povreda casti... Logika
Sa frljokom zajednou zatvor
Dok se ne desi barem 10.000 Srećka i dok se ne iznese stoka naglavacke iz Predsjednistva kao u nekim drzavama, ova ce drzava tapkati u mjestu i maknut nece naprijed.
gledaj jare kako tipka na telefon a zaradjuje dnevnicu.
Zemlja u kojoj za milione lezis kuci i uzivas a za ljutnju na kriminalnu vlast ides u zatvor.
Koji Sreckovic, bolje sto se na policiju dao nego na nekog u tramvaju.