Komentari (207)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rak rana drzave, sta ce i policija huda uhapsis, predas i ovi ga puste sutra za bombonjeru
Znači....ima Dodik pravo sa referendumom :-)
ho ho ho
Malo mu bio stalni, dobar posao, redovna i (pre)visoka plaća pa uzeo još. U pristojnoj zemlji, ovaj nikada više ne bi dobio državni posao. Kod nas, dobiće presudu koja će kasnije biti vraćena na ponovno postupak, zatim će biti stavljena van snage zbog proceduralne greške u vođenju postupka... Neefikasno sudstvo je najveći krivac za katastrofalno stanje zemlje, kao i stanje uma njenih građana. Pravnici koji su izborili svoj status nedodirljivih ne odgovaraju nikome i zbog toga našim gradovima slobodno šetaju armije ubica, raznih kriminalaca i što su našoj omladini pokazali da se kriminal isplati. Tužitelju padne 5 optužnica, a on i dalje na istom poslu, prima plaću...
_"Uz optužnicu predlaže se ispitivanje 17 svjedoka i stručnih vještaka. Uz optužnicu je priloženo i više desetina dokaznih materijala, a zatraženo je i određivanje mjere sigurnosti, zabrana obavljanja dužnosti optuženog, oduzimanje nezakonite imovinske koristi od 10 000 eura, kao i predmeta proisteklih iz kaznenog djela. Optužnica je proslijeđena na potvrđivanje Sudu BiH." Kriminalac u Tužilaštvu? Radio je kriminalne radnje od 2012. g. ??? I za taj period "uzeo" neovlašteno samo 10.000 €??? Smiješno, da smiješnije ne može biti. Zaokružena sitna cifra za ovako dug period je laž! A to znači da je proces od početka sumnjiv. Vrana vrani oči ne vadi.
Hapsi redom. Kad se tužilašvo očisti od korupcije i ostalo će lakše da ide. Sa korumpiranim tužilaštvom svaka borba je uzaludna.
Dobro je da se korumpirani hapse.Malo po malo doci cemo i mi do pravne drzave.
Takvih je pola u drzavnim entitetskim kantonalnim i opštinskim institucijama.
monti pajton
majka tMuju sisala na struju
OVO JE NAŠE 100% NAŠE SUDSTVO I TUŽITELJSTVO...OVDJE LEŽI LEGLO MITA, KORUPCIJE I KRIMINALA...OVO JE GLAVA HOBOTNICE...NAŽALOST SA SVIMA NJIMA NAŠA DRŽAVA JE OSUĐENA NA PROPAST...NEMA NAM POMOĆI JER SU NEDOKUČIVI...SAMO NAS PROTEKTORAT I TOTALITARNI REŽIM MOŽE SPASITI...
sad će mujo fasovat za sve korumpirane sudije i tužitelje ... a ima ih ohoho
10 000 eura za obraz i čast ccc fuj
Obraz pada na milionu. Osim kod nasih lopova.
Posto je procjeniteljka procijenila da je subjekt procjene pozitivno reagovao na njeno procjenjivanje, sa velikim zadovoljstvom ce nastaviti vrsiti procjenu ovog, takodje vrlo visprenog i nadasve zanimljivog subjekta, iako procjeniteljka ne bi zeljela da bude isuvise napadna u toku procjene jer bi se subjekt mogao uplasiti njenih motiva zbog kojih uopste i procjenjuje.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
da se kutarisat ovog cirkusa vela hvale.....
gdje svi turci tu i mali mujo....