Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja vidim da se procesuiraju policajci iz USK, iz Tuzlanskog iz RS ali šta je sa ovim našim 'sarajlijicma.policajcima'' kojima treba po 2 sa(ah)ta da prođu od Sebilja do slatkog ćošeta: O đe si jarane, šta mai, vozdra, merhaba brate, haj' kasnije navrati, vidimo se u.. evo samo da okrem turu...?
Od svih policijskih tijela SIPA ovakvih još najmanje ima. Dva papka iz Prijedora i Ključa uzeli vjerovatno neku siću, očito nedovoljno za pristojno odijelo. Eto uhvatili ih za 3 i po hiljade. Samo džabe obrukali SIPA-u.
To sto su ih uhvatili, a ono ranije nikom nista....
Adnana Aličića, zvanog Ado - nemoj zezat, kako čudan nadimak :D
i kud ces dalje?
Zato nam je i ovako.
Tito je provjeravao od čukundeda, prababe je li ko u porodici u kaznenoj evidenciji. Sada, porodica u kriminalu, a sin policajac. Opravdanje, demokratija, nije on kažnjavan. Šta je ispravno vrijeme nam pokazuje.
dobro izgleda za 75-ogodisnjaka
Treba ga uškropiti
Nece da se odrekne pausala
škutorska posla
Ma sigurno greška neka! Uzvišeni fala ti što ne zivim više u bih!! Pametan ide gdje ke bolje a budala gdje je rodjena!!
Ne sikiraj se,...sutra te pustaju,.dok malo ohladi vijest,..
To je ono sto se zna. A vjerovatno je uzeo 20x vise dosad...
Rodjen 1944. Ovo je vjerovatno greska. Do sada bi bio u penziji, a ni na slici ne izgleda bas tako star.