Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve nekakva Šutala
treba im podići platu,a ponašaju se ko ovčari osnovne kulture nemaju,GDJE SE NIKO NIJE MOGO ZAPOSLITI ZAPOSLIO SE TU...... TO JE SIROVINA TEŠKE KATEGORIJE.... ETO ONI SEBI PODIŽU PLATE SAMI
Tito što nas ostavi među vukovima.
PA ONI KRADU TAKO OD 92. GODINE . SVAKO DOMAĆINSTVO U HERCEGOVINI IMA \"TVORNICU\". HAJDE BOLAN DRŽAVA JE \"POTPUNO PRIVATIZIRANA\". bOLJE BI BILO NIŠTA NE ČAČKATI INAČE BI BILO TOLIKO ZATVORENIKA DA BI IH JEDINO KINA MOGLA SMJESTITI. PITANJE: IMA LI IKO POŠTEN DA GA ODMAH POSTAVE NA GLAVNU FOTELJU ????????