Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pobjego u Indiju, naći će ga brzo nije velka nesto indija.
Ne daju mi da pisem komentare pa s emoram nakaciti na tvoj, sorry. :D Indijac i ekologija/higijena u istoj recenici? HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Gori mi je mufljuz koji je dosao na ideju d ase Indijcu nesto da na rukovodjenje.
"Ramo, Ramo druze moj..."
Trebao je godinama trovati narod pa da se nešto poduzme i to tek kada se ispalio? Pa je li nas Bod izašta stvorio? Sami smo sebi najveći dušmani!
dsfadvfagf
Ovo je bio test da li ce mi komentar proci. :D
Indijac i ekologija/higijena u istoj recenici? HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA
Indijac, Show bob and vagene!
Indijac, Show bob and vagene!
Ganguly - razguli.
Gdje god je Švabo ušao sa kapitalom sve je po PS-u, od ekologije, uređenje kruga, do plaća, uvezivanja radnos staža, (Fabrika cementa Lukavac kad uđeš u krug ko u nekom parku, Fabrika cementa Kakanj slićno...)
Ponovo,zar nije isto pisano prije nove godine.
Nema gangule
De ba, šiš!
prde mahmut ne more se dahnut....
treba i suspenzija onih koji su mu dali dokumenta i koji su surovali sa njim
kao ga naci kad su svi isti
Ko je ovaj Migrant ?
Neces se sakriti cigane.