Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo oštro sa ratnim zločincima nema milosti
cetaljcic ne glumi znam da ti je zao uhapsenih rodjaka
ja sam hrvat islamske vjere jarane a ti si obični kozojeb
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
marva se "branila" treba ih ko u srednjem vjeku u kavez pa provozati kroz carsije
Pizda mu materina, i Duduk opet ima obraza ( znamo svi da je to običan izlizani džon ) govorit nešto protiv suda i tužiteljstva ... ??? Iz ove kasabe protjerali 20.000 ljudi koji su rasuti po svijetu i sad nakon 22 godine k'o fol se sprema neka optužnica ... Pa tako kilavo mu neće radit niti jedan sud, pa kad bi i sam, osobno, imenovao lugare za sudce i tužioce ...!!!
A sada samo napraviti copy-paste optužnice za sve opštine koje su isto i gore prošle. Samo prilagoditi imena izvršilaca i brojeve nevinih žrtava. :-[
Udri muski
Donji Vijacani, Josavka i Celinac, moj kraj :D Aj da i mi jednom izadjemo u kliksu :D
Ja bih se stidio na njihovom mjestu, ali će oni opet se ovdje razgalamiti budalaštinama.
Stazama genocidne tvorevine,235822-gi nastavak
Srbi su se branili od pomanhitalih muslimana
Kako li tvoji ukućani duraju s tobom ...??? Jadni ljudi, ali jbg. rod su ti pa trpe ... !!!
Franciguz - jesi li pročitao ovo?