Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@BH patriot Molim te ne stavljaj ustase i cetke u isti kos. Prouci malo historiju te saznaj tko smo mi. Mis mo borci za sveto tlo na kojem krv prolise mnogi katolici i muslimani da se odupru smrdskim koljacima. Ovo je jedan, a ima ih jos, Za dom spremni.
Ovdje nema dileme ovaj dobija maksimalno, i sam je svjestan toga. Samo je sad bitno gdje ce da sluzi tu kaznu. Ja se iskreno nadam u Zenici, jer to ce da bude pakao za njega. Pa njega ce tamo marisati za dorucak, rucak, uzinu i veceru. A znate onu: \"ko se tuce taj se voli\" Tako da ce uz batine da dobije i dozu ljubavi, sifra \"obrezani\" Eh to je bozja pravda, a ne tamo neki Hag-ovi gdje imaju masaze i romantiku... Eto, u iscekivanju presude i srdacnog doceka u KPZ hihihihhihihihi
yeb.m li ti grob majkin seljacki crnogorski
BiH patriot ga ceka u Zenici. Pa nek se karaju kolko im volja.
NABI JEM LI TI BABICU KOJA TE OKOTILA NA KI TU .
Samo me nemojte u ZENICU molim vas,ma hajd bar ces upoznati FINU RAJU,bas ce ti se dopasti,od srca ti zelim sto duzi i ljepsi odmor koji si naravno zasluzio PSINO JEDNA
Moze naravno...al kad izadje)
Osobito stovanje bojovnice! ZDS!!! Tako blizu a tako daleko;)
@@Oglas A gdje ti vidjeh da sam ja rekao da ce ga muslimani .karati?! Ima tamo i krscana i ateista:) Nego, jel ti zao batka a? Da mu posaljes koji paket a? Ne zaboravi da stavis masti, da se curica podmaze prije bratske ljubavi heheheheh. P.S. On nece biti te srece da ga vodaju za ruke:) P.P.S. JEr on nije gay, vec obicna pedercina:))))
Zasto lazes da si bio u Pakistanu...ti si samo neki pakas koji spijunra za sitnu lovu...a taj za rukicu si bio ti licno.
Onaj prosli rahmetli precednik je isto bio na robiji, tako i ti kada izidjes mozes biti novi precjednik BiH.
majku li ti j.e.b.e.m cetnicku
ovo je klasični srpski prestavnik
Kazu da neki vec ostre kite u Zenici...
Hitno potrebni obdareni zatvorenici u KPZ.
ti Batko sto si imao tvrdu stolicu, imao si..