Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima grešaka i u ovom popisu. Geodetski zavod nije državna imovina jer je isto bilo i ostalo privredno preduzeće koje je samo sagradilo zgradu i kao takvo uknjiženo u gruntovnici.
Drzavna imovina BiH-e je DRZAVNA IMOVINA DRZAVE BiH-e a ne entiteta!NEMA podjele po entitetima ni po koju cjenu!To bi bio kraj suverene drzave BiH-e! Dobro pazit sta pripremaju svi Bosnohercegovacki politicari?!Ako i jedan pristane na podjelu drzavne imovine BiH-e na entitete gradjani trebaju trazit da da ostavku! NO PASARAN! BiH4EVER!
Mogu li ja dijeliti malo neceg tudjeg? Na Balkanu se utrkuju kako ce podijeliti TUDJU zemlju i tudju imovinu!!!
Inckov babo gradio, pa dijeli covjek, ko svoje...k.urva tekla, djidija derala...
najgore u svemu ovome je to sto se ovaj u s r a n i ohr pravi mutav ko biva oni neznaju sta ovi fasisti iz manjeg entiteta hoce i o cemu sanjaju a sto se tice bosnjackih politicara ima njih dobrih i pametnih samo sto njima ova demokratska europa odma zavrce ruku a i nasa toboze demokratska stampa izmislja i pljuje po njima.
bilo kako bilo srpskim fasistima nikakvi prjedlozi ni solucije za napredak bosne i hercegovine ne dolaze u obzir jer njihov cilj je republika sumska, a i ako dodze do podjele drzavne imovine na entitete drzava bosna i hercegovina opet ne gubi nista jer su entiteti vlasnistvo drzave bosne i hercegovine, s tom receno genocidasima nepreostaje nista drugo nego da traze nezavisnost a to nesmiju jer ce dobiti po zubima tako da im samo ostaje solucija da se sele u sumadiju ili da prihvate stvarnost i istinu - VI ZIVITE U BOSNI I HERCEGOVINI I SAMO MOZETE BITI ILI BOSANCI ILI HERCEGOVCI PRAVOSLAVNE VJEROISPOVJESTI