Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja mislio da se najviše kriju u politici, SBB je najbolji primjer.
odoh i ja u Njemačka
srbistan raj za genocidaše, ubice, silovatelje, razbojnike, prodavače ljudi, žena, djece, prodavače organa, alibabu i 40 razbojnika .....
http://postjugo.filg.uj.edu.pl/baza/texts_display.php?id=450
@Integrator Objasni mi nešto: kako to da hercegovačkim Srbima nije problem nazivati sebe Hercegovcima, a svoj zavičaj Hercegovinom, i koristiti svoj izgovor srpskog jezika, a vi u Bosni se osipate na "Bosna" i "Bosanci", pa evo i ekavicu forsirate? Gore komplekse imate nego Bošnjaci, a to mnogo govori.
Srbija im obećana zemlja!!!
SANJIN SEFIC NAJBOLJI PRIMJER KAKO DOBRO FUNKCIONIRA GRANIČNA SLUŽBA.
SANJIN SEFIC NAJBOLJI PRIMJER KAKO DOBRO FUNKCIONIRA GRANIČNA SLUŽBA.
Kako majkumu dospiju do Njemacke a jos kriminalci?
Mi Bošnjaci najviše volimo Njemačku kao i svi muslimani
Možete vi voliti, ali vas neće zadugo trpjeti Njemci. Pun im je kufer vašeg sranja
raskiselišetiseopanci
U njemačkoj gaze ljude