Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Muslici, zar zaista vjerujete u bajke da ako Dodik nestane iz politicke javnosti da ce se sve promjeniti i ici na bolje! Preko 85% srba u RS ne zeli NATO, pa onda, sretno vam sa tim bajkama o boljem zivotu ako se samo Dodika rjesite. Svi smo mi Dodik kad je RS u pitanju!
PA KAKO CE DOCI DO DOGOVORA I NAPRETKA KAD JE GENOCIDAS SPIRIC POSTAVIO GENOCIDASICU ANU TRISIC BABIC SA TIHICEM NA CELU KOORDIN. TIMA ZA ULAZAK U NATO KO JE DOPUSTIO DA JECERASNJI OKORJELI NEPRIJATELJ DRZAVE BIH-E DODJE NA OVAKVU VAZNU POZICIJU A.T.BABIC VALETNIN INZKO? NECE BITI PODJELE VOJNE I DRZAVNE IMOVINE NA ENTITETE! NIKAD! VISOKI PREDSTAVNIK BIH-E INZKO IGRA PRLJAVU IGRU PREMA DRZAVI BIH-i! JACA GENOCIDNNI ENTITET NA SVAKOM NIVOU, POLITICKOM I EKONOMSKOM! DOPUSTIO JE U MARTU DA GENOCIDNA TVOREVINA USVOJI ZAKON O REFERENDUMU I NIJE UPOTREBIO \' BONSKA OVLASTENJA\' STO DOKAZUJE DA RADI NA JACANJU I BUDUCEM PRIPAJANJU POLA DRZAVE BIH-E NAZI GENOCIDNOJ SRBIJI KO DRUGO OD PRIJE PAR SEDMICA GT-A POCINJE OZNACAVNJE NJENIH PROIZVODA \" REPUBLIKA SRPSKA\" KO DA JE DRZAVA STO JOS JEDNOM POTVRDJUJE DA PRIPREMA ODVAJANJE OD BIH-E! PATRIOTI BIH-E POD HITNO GRADJANSKA INICIJATIVA DA GT-A PROGLASI PO CIJELOM SVIJETU\" GENOCIDNI ENTITET\"! 11 JULA OVE GODINE!
@samozavas bravo...ali dzaba majstore...nemaju ti, kojima se obracas vise od jednog klikera ni u glavi a bogami ni medjunogama
Opet kukate natu heeeeljp heeeljp sto ga ne maknete vi opet ste jaki na jeziku ko uvek a u slucaju da bi ga nato makno onda bi se derali vidi makli smo ga MI!
Pa predstavnici NATO-a su gori od BiH politicara.Imenujte jednom imenom i prezimenom , koji su to lideri koji to nezele. Ustvari to je samo jedan Duduk i njegova bratija.I dok vi njega tetosite on je sa svojom bratijom ustanju raz.ebati NATO i EU. Pa oni jos javno izjavljuju da nece u NATO zato sto im neda Veliku Smrdinju.Ali vi iz NATA i EU ste licemjerni sto nesmaknete ovog Duduka ili vam uostalom on odgovara jer ste ga vi postavili.
Kad se kopile rodi sad ga cuvajte i ljuljajte,to je vas izrod kao i sve sto ste BOSNI nametnuli...
NATO-OTAN...NAPUŠITE MI SE QUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUURCAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!