Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Živjela radnička klasa !!! Srušite ovu kriminalnu gamad sa vlasti !!!
Pa što ne uletiš i pomogneš ? Eeeee da te Drug Tito vidi kako samo kmečiš iza tastature....
Ne seri !!! Da mogu doći u Sarajevo, ja bih i došao !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
7000!!!! pa zar ima toliko zaposlenih kod nas
U Sa-Kantonu od ukupno 126.500 registrovanih zaposlenih ... na državnoj sisi je oko 60.000 .. Oko 30.000 zaposlenih rade u firmama koje snabdjevaju ove u državnoj upravi papirom, kompjuterima, tonerima, fasciklama itd itd ... imaš 20.000 koji rade u kafićima ... i to ti je privreda u KS ! :D :D :D Ovima što protestvuju bi najbolje bilo da mirno i dostojanstveno podnesu ostavku i uštede nam dragocjeni novac...
Za tri godine SDP i SBB su doveli gradjane BiH na ivicu gladi,,, ali vazno je da su oni uhljebili svoju rodbinu,,,, kao niksic sto je brata i druge uhljebio.... od kada su SDP i SBB na vlasti jedino sto je u porastu je nezaposlenost i kriminal,,,, Za njih je vazno da je BiH na vrhu svjetske ljestvice po kriminalu i rekeru,,na cijem su celu Radoje Fahro Radoncic i Zlogumdzija.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Robovi cete biti i ostati sve dok glasate za tu vlast kakvu sada imamo
Robovi su dobijali makar hranu mi ni to !
Sad je pravo vrijeme ,vratite radnicka prava koja su bila stub pravne i normalne drzave Molio bih sve studente da se pridruze protestima zajedno sa radnickom klasom da smijene ove seoske kriminalce jer samo zajedno to mozete uspjeti...Sretno i zajedno cekamo novu snagu sa Komsicem na celu....Sretno i bericetno..
Kiša danas gdje ćete neka vas u kući naložite vatru i uživajte milina.
Nije rijec o nezaposlenim, vec onima sto imaju posao (radnicima) koji su nezadovoljni!
Svi ko nesto govore bit'ce bolje, bit'ce bolje, a sa ovakvom vladom hoce al u k****!
super, eto hajd sad vi NEzaposleni sjedite kuci i komentaristie kako "budale" hodaju ulicama a vi pametni BEZ posla kuci... evo nam jedinstvene prilike da se pomaknemo sa mrtve tačke STUDENTI-kao kritična masa koja u svijetu svugdje je strah i trepet samo kod nas mutavo sute IZAĐITE NA ULICE! PENZIONERI- nemojte poslije ovoga kukati kako je mala penzija IZAĐITE I VI! RADNICI- nemojte kukati kako nema ugovora za stalni radni odnos, male plate, mobing ITD... IZAĐITE I TRAZITE RJEŠENJE! NEZAPOSLENI- ima vas dovoljno da srusite 3 ove vlade a ne jednu, da utjerate strah u osti politicarima da pocnu raditi na KONOMIJI ane na nacionalnim pitanjima a sad, kao da gledam, izaći će 5000 na ulice, malo u pištu, malo u trubu, i razlaz
Ako svrgnete ovu vlast , doći će novi. Uvijek ćemo biti robovi, nije važno da li je komunizam ili kapitalizam. Ništa se promijeniti neće... Nažalost
Nema više radnika niti radničke klase... postoje poslodavci i uposlenici!
Malo je 7.000 koliko su SDP i SBB zasluzili da se nadje naroda pred njihovim prostorijama,od kada su oni na vlasti nikad gore nije bilo, svi pred prostorije SDP i SBB i te smradove konacno istjerati, jer oni su odgovorni za ovako stanje radnika, smradove iz SDP i SBB najuriti iz vlasti a mozda i iz drzave.
Za tri godine SDP i SBB su doveli gradjane BiH na ivicu gladi,,, ali vazno je da su oni uhljebili svoju rodbinu,,,, kao niksic sto je brata i druge uhljebio.... od kada su SDP i SBB na vlasti jedino sto je u porastu je nezaposlenost i kriminal,,,, Za njih je vazno da je BiH na vrhu svjetske ljestvice po kriminalu i rekeru,,na cijem su celu Radoje Fahro Radoncic i Zlogumdzija.
Što ga šukaju svi SDA-u. Neki dan zlatna kašika prošetala kroz Sarajevo, a sad protesti koji imaju slogan osnivača im. Istina je - narod zna.
Samo vi tu tipkajte i serite i cekajte da vam neko napravi bolje sutra i vama i vasoj djeci.Nista mirni protesti za palije pa na lupat govna oduzet im svu imovinu a sve kredite koje su podigli na racun ove države i naroda da oni vrate. Ukinut podsticaje i nekakve pnzije koje niko nije zaradio.
VRIJEME JE I BILO !
TRAZITI HITNA HAPSENJA KRIMINALACA. NE MOZE 2 MILIONA GRADJANA U KREDITIMA UMIRATI OD GLADI A KRIMINALCI KAO STO JE HARIS, AMER JERLAGIC, HECO, BRANKOVIC I OSTALI RAZBACIVATI SE MILIONIMA KM.
To se ne traži ... ako ti smetaju organizuj se i likvidiraj ... čekati da se pravda dogodi je isto kao da ti zlato padne u ruku !