Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahahaha - bravio za snimak - upamtio sam ovog lijevog megad3g3na na 3:09 - koji me je prilicno izmaltretir\'o jednu noc pri prelasku granice zadrzavajuci me bez iz samo njemu znanih razloga kopajuci mi auto u pola 2 ujutro. da zabava bude potpuna - krelos htio da mu rastavljam branike postavljajuci glupa pitanja tipa kako sam zaradio taj i taj auto za kratko vrijeme i slicne bedastoće - pa eto cisto da znate kakve d3b ilcine rade u granicnoj policiji HR.
Bre deco,necete dugo narodu sipati lug uoci,svi vi profitirate podjelom jadnog naroda puknuce EU granica, Juga ce biti Juga a vas niko nece ni pozdraviti.
Preko Save šveram cigare, - Carinike plaćaš? - Tako je, care, sve shvaćaš.