Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SRAMOTA!!! Za sta sluzi sav taj monitoring???
Zasto se previse ceka na izbornim mjestima, da li se tako glasaci demoralisu da cekaju I glasaju. Zasto se ne postavi vise glasackih stolova na glasackim mjestima. Da li je ovo jos jedna mucka....?
Nešto smrdi!
Gledaj ti naslova "Pod lupom: Biračka mjesta u vjerskim objektima, na spiskovima umrle osobe, agitovanje..." A jedina rečenica u kojoj se spominju vjerski objekti je slijedeća: " Za dva biračka mjesta prijavljeno je da se nalaze u vjerskim objektima." No comment...
koja se budala "sjetila" smjestiti biracko mjesto u vjerski objekat?!
Čitam komentare i ne mogu da vjerujem koliko je narod glupTo pitanje je postavljeno od strane novinara Hajata ali upošteno (rekla -kazala ) bez konkretnog dokaza gdje kada i koje biračko mjesto al vidim da se mnogi upecaju na svakakve nebuloze i idu čak za zahtjevima za poništvanjem izbora????????Ako neko zna neka kaže gdje je to i koje biračko mjesto--bujrum.
Ponisti izbore !!!
Šta su "profesionalni" pomagači, da se uguram preko reda ili ?
...oni će ti reć "kako treba"...
Kako da stojim u redu, to znam,mislim. Znam i pisati, odnosno ovdje važnije čitati, mada se nema šta pročitati. Znam i šta je lična karta, iliti drugi važeći dokument. "Kako treba", e to već znaju bolje ovi što se tuku po MZ. Ne može se sve ni znati.
...lakrdija po naški...
Ovi pod lupom su velika govna. Kada sam im napisoa u prijavi za promatraca da sam prije 4 godine vidio velike malverzacije od strane SDA, oni su mi odgovorili:"nazalost niste u pravu". Finasira ih SDA