Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ampak...Mir tamo u Hercegovini ,samo kukate niko vam nevalja ni pokojni Tudjman,pa mesic Po Josipovic pa citava (MZ).....!
Nevjeruj im DRUZE Incko ha ha haaa, uzmi stvari u svoje ruke , Doda crna MAGIJA koci sve ,i napalio i ove nase \"bedake\" hercegovce .
save Tennis players whit just one click :))) heljp čika Inzko... ehe,sad će on vama pokazat,aha ,reci im čika Inzko,reci:)...vrtić :)
Ok. Onda Incko neka koristi svoje nasilne ovlasti i neka uspostavi (kako SDP zeli) Dom Naroda. Tada cemo imati i oficijelnu diktaturu i oktrojiranu vlast. Izgleda da je to i cilj.
*click :)
Ovaj je spreman i da prekrsi ustav da bi udoviljio razmazenim govnjacima. Heljp Basnia, heljp.
save Bosniaks whit just one clik :))) heljp čika Inzko... :)
uh trebao sam napisati click,ali svejedno ćete izbrisat pa nema veze :))) heljp čika Inzko...
save Bosniaks whit just one clik :)))
save Bosniaks whit just one click... :)
ee moj Incko. kome ba ti pricas....
Neki ocigledno ne mogu svatiti da u demokratiji biras onoga skim zelis vlast ! Nije vam odgovarao jednopartijski sistem,sad se morate navici da mozda nekad necete biti u vlasti
Vrijeme je da natjeras Inzko kad nece demokratski ;)