Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moram kupiti SINTELAN da zalijepim cipe.
nego hocel biti redukcije vode uprkos kiši :-D hahahaha
nego sta ne daju plate a da se pripremamo kako
Boli me kurcina
Uz SDA stiže i Božija milost u vidu kiše. Nakon ovolike suše i nestašice vode hvala Dragom Bogu da je napokon počela padati. A naše maloumne čitačice vremenske prognoze kažu \"nažalost\" kišan vikend!
Plače, plače, al\' od radosti. Dok je bio SDP kažnjavalo nas je sušom!!!!
...sredio sam ti pahulje, preko štele :)
da hoce vise snijeg ba da pronosam ovu jaknu sto sam kupio na snizenju ljetos
fino nam objasnise pa ovo znamo i bez njih da kise moze a nemora biti da moze biti hladno a i nemora a da sunca moze biti a i nemora cccccc ja skolovanih insana nego de nam javite sta je sa vodovodom jeli ima vode ili je i dalje susa pa je nestasica vode xD
Sretna vam nova 1992 godina !
Evo jedna domaca http://vrijeme.djesi.ba/?lang=ba
jarane, mani umbrele, vec http://www.pljusak.com/
Narode spremite se ove zime na ponovno stradanje i umiranje jer multi-milioneri poput Silajdžića, Heće, Jelagića, Brankovića i inih koji su vas pokrali nemaju osjećaj saosjećanja prema vama siromašnima. Oni će ovu zimu provesti na Turskoj rivijeri.
Ako kažu sutra kiša znajte da će se razvedriti i biti sunčano.
ma zaboli me
hoce li oni ukljucivati grijanje? smrz\'o se ziv
Posjetite http://bit.ly/picterest stranicu sa zanimljivim slikama.