Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zelim vam svu srecu i puno uspjeha!
Lijepa vijest, želim im puno uspjeha. Ne obaziri se na propalice, mrzitelje. Jadni su njihovi životi.
Kazu da je kompletan kompleks, sa hangarima u brdima kostao oko 25 milijardi Maraka. Koja Nato baza je to moglo biti, kakav Aviano! I bice!
Sletna pista je u Hrvatskoj. Kako su to papci smislili slijetati? Uzletne piste su samo dijelom u BiH. Jedino možete napraviti lijep vidikovac sa pogledom na bihaćku kotlinu , a turiste dovoziti autobusom.
Neznam čemu ovo napumpavanje zbog jedne piste??? Sve ostalo se nalazi u republici Hrvatskoj.
Kakve se price mogu napraviti od ovog Aerodroma, al neka bolje sacekat dok nam neki stranac ne dodje i pred nosom ne uzme pare.
a ovi domaci pljackasi hoce da prave aerodrom Bihać
Jel to Bake napravio aerodrom svoj braci u krajini?
Zelim vam srecu...
Trebinje na aparatima
Odlično! Vidi se želja za nečim boljim. Samo voljom dobrih i pametnih ljudi ovi prostori mogu naprijed
Ispravno skroz, u taj projekat je ulozeno 11 milijardi dolara cini mi se. Trebamo biti ponosni, neka nam je sa srecom. BiH ima veliki potencijal samo ga prvi trebamo prepoznati, i tu najcesce grijesimo.
Ne daju gubonje sa vlasti (IZ SARAJEVA) pare za KRAJINU
Ko je ovdje lud a ko ozbunjen? Naši gasarbajteri ne samo da ne mogu nego ni ne žele više da dođu preko ljeta. Aedrom kao da se pravi za Pakistance, umjesto da slete u Sarajevo onda mogu dorektno u Bihać. Šta je ono reko Dodik?
Dva kilometra starog asfaltiranog puta i okolna livada se sad nazivaju aerodromom? Kakvi smo mi JADOVI
Aerodrom u koji je uloženo nekoliko milijardi, sa 5 asfaltnih PS staza dugih cca 2.5 km, sa prostorom da zaštiti 3 eskadrile (2 LAE i 352 IAE Vidre) od nuklearnog udara i da ih čuva u brdu nekoliko mjeseci potpuno autonomne. Da ovo je jedan od 3 ovakva aerodroma u evropi. Švedski model brale
Keru, mnogo toga danas nema prvobitno zamišljenu shvrhu
samo nedajte avionima iz Pakistana sletiti, inace bi to bilo kraj BOSANSKE Krajine