Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj francuza hahahaha joj vica....e pa zaista bosanci u vicevima nenadjebljivi i da i Neumljani su bosanci...
Oni su hercegovci
Mislis da su gradili ove sobe za Bošnje iz Maglaja ili Banovića? :) http://www.hotel-neum.com/slike/smjestaj-1.jpg Daj, nemoj se šaliti ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Dobro nam došli i ostavili mnogo para!
Da oni imaju para ne bi dolazili u Neum budimo realni....
PROSLE GODINE NEKE BUDALE U KAFICU NA EKRANU PRATILI HRVATSKU I JA IH PITAO JEL ONO BIH PRATITE KAD ON MENI KAZE NIJE. JA MU ODMA REKAO -HVALA, ODO JA U DRUGI KAFIC
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Ne bi ljetovala u Neumu za pare, i u siptarskom Ulcinju u CG
Vala ,mene moj Himzo vodi u Baske Vode! Obeco je,ako bascha bude cakum pakum!
ma jašta, Francuzi u Neum a mi ćemo u St.Tropez.
Vjerovatno su franzuci culi da Chavezova mama ovog ljeta daje djabe, a ima i posebne usluge u kuhinji, tako da nije nikakvo cudo :))))
to mora da im socijalna pomoc organizuje ili ih salju po kazni. :))) sala. ovo je lijepa vijest i poziv drzavi da investira u neum, u turizam opcenito.
ajme Kato,eto onije Vrancuza sa vrancuskim kapicama, velim da nijesu Olandjani pa jin pitam ; Alo ,Peji Ba? oni veli , Jok, Peji Ba.!!! Busovaca,ba...tacka ba.
Jos da rjese smrad iz kanalizacije dolazit ce mnogi.
PROSLE GODINE U NEUMU NEKE BUDALE U KAFICU NA EKRANU PRATILI HRVATSKU I JA IH PITAO JEL ONO BIH PRATITE KAD ON MENI KAZE NIJE. JA MU ODMA REKAO -HVALA, ODO JA U DRUGI KAFIC
Znam da ce nas u Neumu plaho puno nositi francuske kape "francuzice"...al da tako visoko kotiramo kod Neumljana??? vrijeme je da im neko kaze... da je to bosanski obicaj te kape ....sorry guys.
http://www.hotel-neum.com/slike/smjestaj-1.jpg Mislis da se ovo gradi za Bošnje iz Maglaja? :)
daj ba. pa ako nam dodje bosanaca dobro je
Dajte Bošnje, što ste takvi, mislite da se ovakvi apartmani grade za goste iz Maglaja ili Tešnja? http://www.hotel-neum.com/slike/smjestaj-1.jpg Nemojte se šaliti ;)
Djaba vam thumbs down ;)
Konto sam i ja al zajebce me ovo poskupljenje goriva!
meni je fino bilo u neumu i abda opet cu otici... :)
Eh,bas se pitam,jesu li zive one hrvatice sto sam nekad ko dijete skupljao ribice s njima,dok su ostala djeca plivala,ja bario milface...
Ponekad me nazovu,pitaju jel i dalje cuvam skoljku sto su mi poklonile...Fine dame...