Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oni malo kasne. Ipak u BiH su medrese prve počele koristiti elektronski dnevnik. http://www.avaz.ba/vijesti/iz-minute-u-minutu/medrese-medju-prvim-skolama-u-bih-uvode-elektronski-dnevnik Trenutno je elektronski dnevnik u testnoj fazi i koristi se u prvim razrednima.
Ipak medrese malo kasne. Prvi eDnevnik u FBIH je korišten u Zenici: http://www.klix.ba/vijesti/bih/zenica-sms-porukama-roditelje-obavjestavaju-o-aktivnostima-djece/121008112
Jel to ona elektrotehnička što se nije mogla vratit na svoju poziciju jer su strukture bliske HDZ-u srušile školu i dali da se napravi welness centar,kako to divno zvuči. Sad jadni el tehničari koriste osnovnu školu.A idte u muzičku na praksu na Musali.
hvala ti boze pa ovog nije bilo kada sam isla u skolu... cuj odmah saznaju za ocjenu i neopravdane... ijao uzasa... onako pretrpis neopisivi strah kad dodje roditeljski i kad ti dodju na informacije i ostatak vremena si rahat xD
Mujaga Komadina:: sve je rečeno
Jok eto trebalo je fra Didaka Buntića. Šta je sve rečeno?
stvarno sta znaci to "sve je receno"? dobila ime po najboljem i najzasluznijem mostarskom gradonacelniku...