Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A danas se kaze ,Smrt fasizmu zabi ga narodu.
Slobodan Milosevic: AVNOJ-ske granice su vestacke i izmisljene. Bosna i Hercegovina je AVNOJ-ska izmisljotina. AVNOJ-ske granice svih republika bivse SFRJ sada su medjunarodno priznate osim AVNOJ-skih granica Srbije koje su se promijenile kada je Kosovo otislo u nezavisnost. Ono sto je zlocinac i komunisticki cetnik Slobodan Milosevic zelio obilo mu se o glavu. I Slovenija, i Hrvatska, I BiH i Crna Gora i Makedonija i Kosovo imaju svoje medjunarodno priznate AVNOJ_ske granice, a jedino je Srbija ostala izmjenjanih granica koje su bile predvidjene AVNOJ-em, jer su Srbi i bili protiv AVNOJ-a, i Srbija je ostala bez 11.000 kvadratnih kilometara teritorije, kolika je povrsina nezavisnog Kosova. Aferim Srbi, jest vas Tito momacki naguzio. Prvo Ustav iz 1974 i pravo BiH na referendum, pa onda i Kosovo ode kao autonomna pokrajina u nezavisnost. To ne treba da bude presedan, vec pravilo pa da i druge teritorije Srbije poput Vojvodine, Sandzaka i Presevske doline mogu ici u nezavisnost.
Slobodan Milosevic na skandiranje poludjele mase genocidnih mitingasa 2 marta 1989 kada su uzvikivali: Uhapsite Vlasija, odgovorio --- Zelim da vam odgovorim na ovo sto trazite. Svi oni koji su se posluzili ljudima protiv Jugoslavije ce biti uhapseni i biti privedeni pravdi. Uz parole se culo: Slobo Srbine Srbija je uz tebe... Upravo se on posluzio ljudima protiv Jugoslavije, krenuo je u tragicno mijenjanje granica Jugoslavije, Ustava iz 1974 i ukidanja autonomije Vojvodini i Kosovu. Zavrsio je u Hagu, bio je uhapsen i priveden pravdi. Nikada svoj pakleni plan Svi Srbi u jednoj drzavi niste mogli ostvariti osim u Jugoslaviji i to ste srusili jer vam je smetao AVNOJ, svi nesrpski narodi i Ustav iz 1974. Eno vam sad Dobrica Cosic, nek vam sad on da plate od po 10.000 eura mjesecno i nek vam poji i hrani srpstvom.
Balkan je jednostavno na geografski pogresnom mijestu. Pravo,prirodno odrediste je Afrika gdje bi se plemena mogla normalno razvijati. Stotinama godina su razni ..izmi imali vise goriva od obicnog normalnog gradjanskog shvatanja. Mnogi koji zagovaraju tu gradjansku opciju je ustvari gledaju kroz svoje tumacenje gradjanskog u kojem najcesce cuci neki izam. Za razliku od drugih drzava na Balkanu nije dolazilo do mijesanja kultura pa tako i ne znamo sta to znaci multikulturalno. Na prste se mogu izbrojati ljudi koji ne bi negativno reagovali kada bi im sin ili kcerka saopstili da su izabrali crnca/nju za partnera. Idiotizam ili najgora vrsta primitivizma i neznanja je zastupljen i u svakidasnjem govoru kao " mjesoviti" brak. Mi balkanci jednostavno ocajno trebamo jednog jakog covjeka da nas vodi kao slijepce i da nas vaspita. Sami to nismo u stanju.
A to vam je taj Cisic koji se u gangama pjeva : ''Da'vis zgode u Cisica hodze, duseci mu od mekane vune, a canifa odmah kraj furune.''
u fatime je ludilo danas
iznad gore
...stara dobra zastava :)
Odlična zastava :) . A zašto nam je "drug" Gaetano ovako aktivan jutros ?
Raspiso se momak u shesnest
PRIKAŽI ODGOVORE (1)