Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Golemo šta je negativnih komentara i nekakvih prikazivanja prevare u ovom projektu - meni osobno - ne pamtim kada je smisleniji i civiliziraniji projekt proveden u BiH. S obzirom da smo društvo gdje bi realno bilo OK toljagom hodati okolo i tamaniti lutalice - da neko uopće uspije organizirati ljude i usmjeriti sredstva da se na human način rješava problem sa nezbrinutim životinja - je za svaku pohvalu! Brate mili kako su svi negativni, o SVEMU!!! To je bolest novog doba. Haj recimo da je istina da ništa nevalja i da je sve prevara, pa brate mili opet vidi nešto dobro u svemu šta samo mlatite mrtvog konja, i stalno neka negativa za sve... Ovaj projekt je dobar!
google: Zaglupljivanje mlade nacije, Volume 1
Mozda i muljaju okolo sa novcem. Ali oni nisu dobili novac od nashe vlade ili nas, poreskih obveznika. Ali oni su neshto i uradili. I josh uvjek rade. Hajde trazite podatke od LOKUM ili sliccnih koji "operishu" okolo??? Nema podataka.. Da i nashe opshtine rade i 20 % kao Dog Trust, nebi bilo pasa na ulicama. Uguglajte Dog Trust pa cete vidjeti da nisu samo u Bosni. I vidjete ce te i neke druge projekte i zemlje gdje su aktivirani. Najlakshe je reci mafija, kradu...ovakvi ili onakvi...Ako imate i malo zdravog razumjevanja, uporedite ih sa nashim odgovornim ljudima po opshtinama ili kantonima pa cete vidjeti razliku. De mi sad minusa malo :D
lopovska posla.. licno poznajem nekoliko osoba koje sasvim ugodno zive od ovoga.. htjeli su sterilizirati moju zenku tornjaka dok je bila u visokom stepenu skotnosti sa 10 stenadi.. kada sam rekao da ne dolazi u obzir, receno mi je kao.. pa mogli smo mi doci i pokupiti je i da vas ne pitamo... eh sad je sasvim druga prica kako su se njih troje proveli koji su dosli poslije te izjave :)
ma da.. to je zenka koju sam udomio prije 2 godine.. vidjeli je je ispred i lijepo pozvonili i tako i tako.. poslije nekoliko NE su postali poprilicno napasni i agresivni po pitanju sterilizacije.. na konacno NE mi je doticna gospodjica rekla da su je mogli odvesti i uraditi to i bez pitanja.. pitam je, jel vidi zidanu kucicu pokrivenu crijepom, jel vidi lanac, jel vidi ogrlicu, jel vidi da je pred mojim vratima upravo.. jel zna KOME je uopste dosla sa takvim stavom? kao cut cemo se jos.. i ja sam jos par stvari na to rekao i na tome se zavrsilo :)
nisam druze.. ne smijem to sebi dozvoliti zbog odredjenih stvari iz proslosti a i zbog stvari koje planiram uskoro, naravno osim ako to zaista nije nuzno, ali recimo da imam adekvatne metode koje su jako djelotvorne... ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
ko finansira ove DT. pranje para i glupiranje. sutra će se opet okupljati zbog nečega je.ao ih pas
potrovati pse zajedno sa ovima iz dog trasta
evo luna pa se nauživaj gledajući sliku http://saff.ba/pas-lutalica-napao-djecaka-u-sarajevu-i-nanio-mu-povrede-na-glavi/#.VT9FP-SlilM
Kako onaj rece: ne bojim se da ce me je.bat vec ugrist :)