lopovska posla.. licno poznajem nekoliko osoba koje sasvim ugodno zive od ovoga.. htjeli su sterilizirati moju zenku tornjaka dok je bila u visokom stepenu skotnosti sa 10 stenadi.. kada sam rekao da ne dolazi u obzir, receno mi je kao.. pa mogli smo mi doci i pokupiti je i da vas ne pitamo... eh sad je sasvim druga prica kako su se njih troje proveli koji su dosli poslije te izjave :)
ma da.. to je zenka koju sam udomio prije 2 godine.. vidjeli je je ispred i lijepo pozvonili i tako i tako.. poslije nekoliko NE su postali poprilicno napasni i agresivni po pitanju sterilizacije.. na konacno NE mi je doticna gospodjica rekla da su je mogli odvesti i uraditi to i bez pitanja.. pitam je, jel vidi zidanu kucicu pokrivenu crijepom, jel vidi lanac, jel vidi ogrlicu, jel vidi da je pred mojim vratima upravo.. jel zna KOME je uopste dosla sa takvim stavom? kao cut cemo se jos.. i ja sam jos par stvari na to rekao i na tome se zavrsilo :)
nisam druze.. ne smijem to sebi dozvoliti zbog odredjenih stvari iz proslosti a i zbog stvari koje planiram uskoro, naravno osim ako to zaista nije nuzno, ali recimo da imam adekvatne metode koje su jako djelotvorne... ;)
Prikaži sve komentare (25)