Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odoh odma u Srebrenicu da namirimo na 200 djece..
А шта је то учинила предходна власт?! Где је отишао њихов новац од донација? Садашња локална власт је одлучила да је потребан дечији вртић и већ се виде неки резултати. Биће и нових радних места. Само полако...
JOŠ NEKE OD ĐILKOŠKIH (MRAČNIH) "TAJNI": Po otomanskim evidencijama, na teritoriji te ogromne višestoljetne imperije, živjeli su i strujali mnogobrojni narodi, među kojima se spominju i Dačani (preci današnjih Rumuna) koji su boravili sa obje strane rijeke Dunava. Ali činjenica je da Vi danas teško da možete pronaći barem jednoga Rumuna u Požarevcu. Gdje su ti ljudi ? Zašto ih nema ?
VEĆ VIĐENO (KLASIČNI TARIGUZISTIČKI TRIKOVI I RITAM ZLOČINA): Jedna od sada već uobičajenih jeftinih metoda da se nekako prikrije ranije obavljeno etničko čišćenje su upravo navodne srbijanske "brige o djeci". To je devedesetih godina dvadesetog stoljeća radio haški optuženik Milošević u Požarevcu. Sada (2017-e) to radi njegov saučesnik Vučić.
Garant ce se zvati vrtić za djećicu " Draža Mihajlovic" ili "Sveti Sava" ?!?!?
@BHRealnost3 Ili vrtić mali Alek.
Vrtić služi da roditelji koji su zauzeti poslom imaju gdje ostaviti djecu na čuvanje. Gdje su u Srebrenici ti zaposleni roditelji? Gdje su ta djeca koja bi trebala biti u vrtiću? Mamu vam je3em.
@thea Kad bude posla onda nek bude i vrtić. Ovo sad što grade je kao praviti punionicu flaširane vode u pustinji.
haj super, samo ko će ići u taj vrtić? i ono što sad ide napustiće Srebrenicu u narednih desetak godina .. da se ne lažemo, glupo je
Ovo je lepo cuti, samo plasim se da ce se naci neko da se ugradi malo
@Varaga900 Čisto pranje para.