Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dami je znati koliko je love Sarajevo-x iliti Klix dobilo za ovu REKLAMU. Informacija sve one koli zele upisati ovaje \"prestizni univerzitet\": Dobro razmislite sta cete kasnije i gdje sa diplomom.
geno.cidna bar.ba.rska km.etovs.ka st.oka vla.s.ka, vi da pr.icate o ku.lt.uri, gen.ocida.si pro.kl.eti, ub.ice i ag.res.ori.. prije par go.dina ste bac.ali gra.nate na po.rodili.sta, ub.ijali iz sna.jpe.ra dj.ecu izn.ad sara.je.va, sad na pa.la.ma im.ate \"f.aku.ltet\"..... za.lo.sno, zal.os.no....kak..av je o.vo vak.at!!!
Jos jedan primjer(ak) tolerancije, suzivota i multikulturalnosti \"merhametlija\" Bosnjaka. Sve primjer(ak) do primjer(k)a....prekrasno!!! Samo nastavite...
Divan primjer tolerancije, podsticanja suzivota i multikulturalnosti \"dobrih Bosnjana\"! Prekrasan primjer!
A šta studiraju Stočne Sarajlije, uzgajanje luka, krompira, klanje, silovanje i slična vlaška zanimanja?
E ko sve zivi u Sarajevu, pa citate li Vi vase komentare? A sve gradska raja hahahahaha
Y:\"A šta studiraju Stočne Sarajlije, uzgajanje luka, krompira, klanje, silovanje i slična vlaška zanimanja? \" Kakav primjer tolerancije, podsticanja suzivota i multikulturalnosti od strane merhametli Bosnjana!
fo.ca..medi.cina ....pa ti skontaj. jeb.ote.
studiraku ``kako k.a.r.a.t.i bosnje na razne nacine`` pocev od mame pa na dalje...
A šta studiraju Stočne Sarajlije, uzgajanje luka, krompira, klanje, silovanje i slična vlaška zanimanja?