Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Federacija BiH bi sto prije trebala krenuti u realizaciju autoceste (brze ceste) Sarajevo - Gorazde za uvezivanje Federacije. Na pocetku bi se moble graditi samo 2 trake na potezu Sarajevo Luzani (veza sa zapadnim prilazomi A1) --> Sarajevo Ilidza --> Sarajevo Butmir --> Sarajevo Lasicko polje --> R442(a) (veza Bjelasnica) --> Ilovice --> Delijas --> Ustikolina Cesta bi znacila: - bolje uvezivanje Federacije - brzu vezu Sarajevo - Gorazde - bolji transport robe iz proizvodnih kapaciteta iz regiona Gorazde - izbjegavanje tranzita preko RS-a Osim toga: brza cesta koja bi se naplacivala bi se mogla dati i korz koncesiju, sto bi nacilo lako dobijanje kreditnih sredstava u iznosu od oko 300.000.000€ za izgradnju brze ceste. I na kraju: uz dogvor sa Crnom Gorom, u MNE bi se mogla izgraditi i brza cesta GP BiH/MNE --> Pljevlja --> Bijelo polje --> Rozaje --> Kosovo ili Pljevlja --> Prijepolje --> Novi Pazar cime bi se Bosnjaci konacno uvezali sa njihovim glavnim gradom.
kud ide ovaj put
kako kome treba. pa onima koji su pokupovali zemljiste i napravili gore vikendice. njima se pravi put od nasih para a ne tebi i meni, ostaloj sirotinji koja gore ide na planinarenje i setnje
Super neka se samo gradi, ovo je dokaz da Bosna ide naprijed, hvala Niksicu i SDP-u #Ujedinjeni
ajde poltroni podrzite me sa plusevima hahahahahaha
@BTKŠ, mora da i tebi treba ovaj put? Većini nije potreban. Bolje bi im bilo da zavire u općine i vide koliko neasfaltiranih i neosvijetljenih ulica ima. Ako se bilo šta i uradi, to ljudi rade od svojih sredstava. A zamisli da očekuju svoj glas od tih ljudi?! Samo im ga luđak može dati!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)