Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa naredna sedmica i jeste pocetak oktobra?
Oče li biti zima.
Dobro je, neće biti velike promjene ni vremena ni narodne stoke. Juće sam sinu naručio novi Audi Q7 od akciza. Srce babino, ima da vozi 200 km kroz Šeher i NIŠTA mu ne možete, jer smo nepobedivi!
Kažu ima i momka. Duša babina.
Ženim ga u subotu za Asimovu kćerku.
Stabilan i ja. Po litre brlje, 4 dece kafe, Ovako parizer, 12% pavlaka i spavajjjjjjjjj.
morebit bidne, morebit nebidne. I gatare im zavide na prognozama
raja pusi motani duhan,lozi u kući,kuća se usmrdi, djeca u školama osjete ostalu djecu koja se čuju na smrad duhana motani,prepozna se roditelji koji duhane,inače krezavi hodaju,djeca im motaju cigare,haj ti babi svom smotaj koju sutra za posla,a ne moraš ti učiti da to ne valja,kod nas u sengenu kad vide nekog da dimi kažu ovo je socijalni slučaj,a da ne govorim da krezavih nema
sada kada hoćeš naručiti drva čekaš 30 dana do isporuke...
drva se naručuju u skladu sa finansijskim mogućnostima...
U visim djelovima zemlje bice brdovito 😉
Samo SDA do groba, do smrti! 💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚