Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vama neće niko odbiti od plate za razliku od običnog radnika. DALI VAS JE STID ŠTO NEZNATE DONIJETI ZAKONE DA NEMA NON STOP GUŽVI I ZASTOJA U SAOBRAĆAJU
da svi ti delegati /zastupnici (i svi opštinski zaposlenici) koristite gradski prevoz bilo bi puno manje gužve gradski prevoz bi imao veća primanja i bio sigurno uređeniji ALI VLAST JE VLAST DRAGA FOTELJA DOBRA PLATA A I DOBRO AUTO
Ma ja..A obican radnik kad kasni problem.
džaba vam divljanje pod rotacijom,preko auta ne možete.
Guzva postaje nesnosna u jutarnjim i poslijepodnevnim satima. Dolazak i odlazak sa posla. Katastrofa. Dajte neko rjesenje. Dugorocno.
Ovo da nije tužno bilo bi smješno
Klix ljudi rade na asfaltiranju ulice. Klix jb vas Vučić! Gledaj sada dislajkova!
Kad se ovo sve jednom blokira i zaustavi, nadam se da će konačno shvatiti da poziv političara-zastupnika nije nimalo jednostavan i da je namjerno napravljen takav da glavni preko ovih uhljebljenih podanika upravlja i šteti cjelokupnom stanovništvu.
Sta kaze Efendic, ne treba nam gradski autoput? Valjda je bolje da se ovako krecemo mic po mic.
a da naprave ceste kako treba
Čekao bi ih Okerić do večeras samo da se rukice skupe
Eto Štete i ministra. Zna samo dići kredit 50 miliona i dati kinezima da izvode radove
Taman da zastupnici umjesto standardne suplje razmisle kako rijesiti svakodnevne prometne kolapse u gradu. Npr, mogu poceti pitanjem kako to da na radilistu koje blokira jednu od vaznijih prometnica kod GRAS-a osim dva bagera, raskopane ulice i prometne katastrofe, nema nikoga, sto znaci da radovi napreduju nevidjeno. Niti mi, niti bilo tko drugi vidi rezultate.
Slaba svijest i kultoroloske navike (čitaj sramota i lijenost) o javnom prevozu i još uvijek slaba razvijenost istog. Nelegalne gradnje objekata, tako da se ne mogu praviti brze ceste, zaobilazbice, itd. (kad i kad je su samo tuneli napravljeni kroz Koševsko). Samo štancaj kuce i objekte i onda kukamo kako smo prkno Evrope.
A da kao svaki dobro placeni uposlenik ustanete i krenete pola sata ranije??? Niste u stanju da isplanirate i organizujete tacan dolazak na posao, a vi biste da uredjujete Kanton??? Sta drugo mozete planirati i organizovati - nista osim pljacke, ocigledno.
Marin doir i Otoka. Zar u BOSNI nema nacelnika i strucnjaka koji ce dovest u red semafore i raskrsnice? Konstatno godinama se cepovi stvaraju ovdje zbog nakaradni nelogicni prikljucaka.
Kamo puste srece da ste i ostali zaglavljeni, ne odglavljujte se