Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa došli su da kažu tako i tako. Prejak je tim tu. Sad ćemi vidjet čija majka crnu vunu prede... A i dosta je bilo više poziva na rat, tihog rata i nefunkcionalne države. Bar ćemo bit korak bliže EU nakon ovoga...
kako nikome nije jasno da se sa ovakvim politikama nemoze nikad nista dogovoriti. Jednostavno nema dogovora dok neko sa strane nekaze mora biti tako i kraj price. Kako da se dogovore kad su stavovi sto se kaze dijametralno suprotni. Jedini dogovor je da neko popusti politici drugoga i da ga tako glabne za sva vremena. to trenutno nece uraditi niti jedna strana. ma ko bio na vlasti dogovora nema jer su pitanja veoma kompleksna(drzava ili entiteti) to je kljucno.
Neznam stavrno ko je ovaj sastanak okarakterisao istorijskim. Ako šta treba biti iz istorije , to su valjda potpisnice dejtonskog sporazuma, a koliko vidim na ovom sastanku nema niti predsatvnika Hrvatske niti srbije, a bogami nema nam ni Inzka. Tako da mi ovo liči na čistu šuplju , kao haj da i mi šta kažemo. Činjenice iz dosadašnjih informacija navode na zaključak da je u ovome samo lični interes ovog Bilda, a njegov doseg nam je poznat. Žao mi je što se Amerika pojeftinjuje slanjem bilo kakvog svog pretstavnika na ovakve sastanke, za koji smatram da je nepripremljen i čisto pro forme radi, kako bi se danas sutra evropska unija oprala (kao nešto je činila),a Bilde zauzeo neko mjesto. Ovo je ipak sastanak neke regionalne lige političara bez uticaja, čast izuzecima koji su ovdje kao prijatelji BiH. Polako se i razmotava klupko sastanaka Ćovića i Dodika dokazanih patriota BiH, dok ove bošnje koje su tu gledaju u kakvu če se posudu sada prelit. Sve u svemu ništa pa ništa.
znali se sta su imali za dorucak, ili su poslali nekoga do granapa na cosku da uzme pola hljeba i 200gr salame i jogurt.
Mislim da bi bilo dobro kad bi se gradjani nase lijepe zemlje danas digli na noge, dok su jos ovi stranci ovdje, i da zatrazimo da svi oni politicari koji se kunu u nase dobro vec godinama, za nase dobro odstupe s tih pozicija i na taj nacin nam daju buducnost.
bice neki diplomatski bukake
Jadna li nam majka crna...
Mile ronhil ce da kaze na konferenciji kako ga boli cuna za konferenciju i da oni tamo mogu da konferencaju kolko hoce, Covic je reko da nece na konferenciju ako nece bit na hrvatskom jeziku, Siladjic isto kaze da je ova konferencija jedna od niza konferencija koja doprinosi stabilnosti i privlacenju investicija u BiH, tok Tihic misli da je moguce konferencirat samo ako se sve strane dogovore.
zivil
Press konferencija se odlaze jer Tihic jos nije pojeo sarme ! Zaboravio je skljocavicu na carsiji pa mu teze ide .... Dodik je malo vise popio pa treba vremena da se otrijezni... Silajdzic ima stomacnih problema i ne izlazi iz WC-a ! A Covic strajkuje gladju za treci entitet... Lagumdzija je zaspao ispod stola ! Carl Bilt kara neke konobarice iz baze ! Taok da se press konferencija pomera do daljnjeg ....