Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvi pokusaj ove veleizdajnicke grupe da sruse Bih drzavu u aprilu 2006 je srecom propao, ali oni ne odustaju. Prudski dogovor, ako prodje u parlamentu dejtonske BIH bi ratiffikovao nezakoniti, ilegalni dejtonski Ustav, cime bi same zrtve genocida legalizovale ostvarene zlocinacke ciljeve Slobodana Milsoevica i Radovana Karadzica. Veleizdajnicka banda je smislila bajagi donosenje \"ustavnog zakona\" o distriktu Brcko, cime bi se na raspravu u Parlamentu BiH raspravljalo o maloj izmjeni ilegalnog dejtonskog ustava. usvajanjem, amendiranjem te izmjene indirektno bi se ratifikovao ilegalni dejtonski Ustav, legalizovala tzv RS i dali Dodiku papire da odmah raspise reerendum. Sve ove sada price da on nema pravo pale bi u vodu, jer bi on pokazao papir u kome pise da same zrtve genocida priznaju kao legalnu tzv RS, koja onda po MEDJUNARODNOM ZAKONU IMA PRAVO NA ODCJEPLJENJE (kao sto su sve Republike ex-yu imale pravo).
Jadno, stvarno jadno i jadno!!!
Poslije danasnjeg sastanka postajemo balkanski Palestinci, narod bez drzave, sa trecim entitetom do Jablanice, a nema nikoga da se pobuni?
\"bombaši su krenuli\", pardno, \"zasjeli\"
konobarice glupa si
Evo jedna KAHVA za Tihica, KAVA za Covica i KAFA za Dodika!
IZDAJA SDA!