Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jest ih cura postrojila ... ! ! !
Ja ekipe mile ronhil , bake i njegove vrece , fahro scepo keljmendi , dragan covic bookmaker ,
Pogledajte ovo!!!!! https://youtu.be/oEbRjQvK9u8
Milorad - uzdanica Bošnjooooka.
I pošlje Milorada - Milorad !
Milorad - revolucija - mir !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne znam sto sad zove Dicka ako su ga svi pustili niz vodu?
Preveslat ce oni Moron lady u sekundi kao i uvjek a ona ce opet neke apsurde zahtjevati . Dosad su joj politicari sa Balkana prodali milion sarenih laza .
sto bi rekao Bakir Hadziomerovic Dodikom u Teheranu..
Dosao lajac dodik Bakiru u glavni grad Bosne i Hercegovine, samo sto su mu malo Amerikanci zavrnuli usi, vidi se da ta Americka terapija daje rezultate.
Vidi glavonje
Vidite ovoga vlaha sta je provalio prije par dana. POMAHNITAO92 25.02.2017. +7 U ovom meču Dzumijeve sanse za prolazak u drugi krug su iste kao Dodikov dolazak u Sarajevo ove godine = 0%
Ova ne konta otići.
Duge cijevi na čaršiji, predsjednik Dodik ide na šišu i hurmašice poslije sastanka. U Kući sevdaha su mu sofru namjestili.
Eno bakir se vozi u skodi a zar nema vise audi A6
Došao pičič dodo u Šeher
Bit ce kocnicarima zavrtanja ruku sigurno ako ne danas i veceras onda uskoro i u to dam siguran.Pogotovu nakon jucerasnje folklorne predstave iz skupstine
NAročito je IMPRESIVNO da 25 godina nisu mogli donijeti zakon o dokazivanju imovine, zakon o šumama , vojnoj imovini a antiradnički zakon su donijeli za 7 dana jer više i nemamo radnika, pa se nema ko bunit ! O majko ODVOJI me lopatom po glavi da sebi dođem od ovih UBLEHAŠA !
Kako je Dodiku, snalazi li se po Sarajevu?