Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mene ovdje najvise zabrinjavaju ovaj neradnik Incko i ovaj kriminalac Budimir. Kebo je nesto sitno i uradio, a Pudaric ima iza sebe dosta odradjenog posla i realan covjek i radnik! Budimir umijesto u zatvoru, on i sada u fotelji i on se tamo oko sudija bavi, zalosno!
nije se rodio ko se s budimirom dogovorio...
-Kako do Ustavne parlamentarne monarhije? (ili: zašto je traženje povratka RBiH prevara) https://www.facebook.com/notes/bosanska-kraljevska-porodica/kako-do-ustavne-parlamentarne-monarhije-ili-za%C5%A1to-je-tra%C5%BEenje-povratka-rbih-prev/644853458884184 bosnianroyalfamily.org
ja reko sad ce ih posmjenjivat za javasluk kad ono opet kafica kod incka
Da hoce vise zavrsiti ovu farsu oko sudija za Ustavni sud FBIH kako bi se napokon mogle rjesavati stvari oko vitalnih interesa...
ne moze se rijesit jer sta god da predloze treba proci parlamentarnu proceduru a znamo da nema vecine tamo i da NE MOZE PROCI,znaci klasicno ubleharenje
Inzko cudotvorac, Budimir kriminalac, Kebo ublehas, a Pudaric se ne pita!
ogledalo drzave
Al pravo skupo ogledalo, kad im saberes mjesecne neto plate dodjes do cifre od bar 150 najnizih mjesecnih penzija sto je vise nego zalosno!
Koja je ovo sramota,cirkus,jasavluk,bezobrazluk,otpadluk pa to je stvarno za nepovjerovat! BiH zemlja koja je manja od Kanzas state,USA ima vise ministara kojekakvih cinovnika,mislilaca,specijalnih izaslanika nego citava USA sa 50 drzava,i zamislite opet ne mogu da pronadju ni jedan konzezus ili dogovor ili napredak i jos im treba neki Inzko da ih pametuje hahahahaha pa ima li ovom cirkusu kraja?
Mi smo jedina zemlja u kojoj je svaki 3. covjek clan neke politicke partije, a isto tako smo zemlja u kojon je svaki 5. covjek na rubu egzistencije i hajde neka neko objasni cemu nam sluze silne stranke i sta nam to dobro dadose! Ovi iz MZ prodaju ublehe, kao brinu se, a ubiru lovu i staticno gledaju kako propadamo! Nek nam nametnu par rjesenja kad sami ne znamo! Ovo sa Ustavnim sudom je bas cirkus, al je jos veci to sto se toliko ljudi diglo na noge i protestuje...kljucni zahtjev zakon o oduzimanju nelegalno stecene imovine i revizija privatizacije, a sve to je sadrzano u setu anztikorupcionih zakona koje je Vlada FBiH predlozila, a mafija u Parlamentu obrila!
Da pogodimo ishod: Budimir ima rješenje o kojem Pudaric i Kebo ništa ne znaju. Izvlaci iz rukava delegate, mozda cak i one koje je donedavno pomilovo.
Ovdje se samo Budimir pita, ostali su tu proforme radi
Ekipa na okupu !
Dobro si se sjetio da za tih 40000 km mjesecno treba nesto i da uradis,a svo vrijeme si posmatrao kako desnicarski kriminalci koce i opstruiraju pravosudne institucije u Bih.
BiH je ionako zemlja sa specijalnim rezimom sama po sebi Ustano blokirana, dakle kad nam je sve nametnuto ne kontam sto ne nametnu i ovo i kraj price! Fakat ne pamim kad se zadnji put dogodilo nesto, a da je proslo bez blokada!
Inzko ako ste dobronamjerni uvedite privremeno protektorat do izbora.Vratite nam dostojanstvo, Na ovakve vaše zakone oni na vlasti se ne mogu ništa dogovoriti.
hoce incko jedva ceka opet kukumavcis