Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
We Will Prevail. IDEJA RBiH će pobjediti i u umu i na drumu.
ovo je sastanak "rogova u vreći" , dakle nepomirljivih politika. Šarović vidi budućnost a Dodik se inati "slavnom" prošlošću. Budućnost u republici BiH je nepobjediva jer je ispravna i moguća.
rekao sam već , da se ne ponavljam. prvo umom i otvorenom borbom ravnopravnih ideja . nasi saveznici iz SAD to podrzavaju i medjunarodno afirmiraju nase stavove. rat je nesto potpuno prevazidjeno i nece biti potreban nakon sto se "sahovske figure" pomjere.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pripadnik sam Bosnjackog naroda, nek Vam ovo ne smeta. Ugledajte se kako se bori za jedinstvo i radimo na tome i mi. Nemamo prava braniti nikome "ljubav" nego prepisi ako ne znas sam.
Ovdje je jedina borba da Dodik poklopi ministarstva i agencije na BIH nivou...sve drugo je sviranje qurcu
🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸
Ja jednom bio budala...!! Drugi put sam prvi gore na brodu i pravac pi*ka materina..
Otrow Zive vijekovima i Sandzaklije uSrbiji u vecinskim zajednicama pa je to opet Srbija, isto kao i Turci u Makedoniji pa nije Turska. Kad bi htjeli da budu Turska bi li bila otimacina ili ne bi?
Kako ce ih kacavenda da spricne vodicom nakon sastanka.
Jedinstvenu bih ni u sarajevu ne doživljavaju više ozbiljno
Sta im je nekulturno i arogantno glasacko tijelo dozvolilo. Da upituju dijeljenje vlastite drzave i zivote ne samo ostalih vec samih Srba i u Federaciji, a pokazace vrijeme, i u Srpskoj. Zlocinacka banda bez premca.
Ova velikosrpska stoka je za posebna po psihološka izučavanja,toliko upirati stvarati velikosrpsku državu otimanjem tuđe zemlje i provoditi politiku krvi i tla nije zabilježeno u svijeti.
....niko te ne prisiljava piz.a ti materina,mrš u Srbiju ako je voliš više od rođene zemlje,kad bi tako svaki narod težio matičnim državama ( a vama posrbljenim pravoslavnim Bošnjanima ) nije ni Srbija matična država ,svjet bi ušao u haos.
....a šta kažeš na protjerano i pobijeno bošngačko većinsko stanovništvo Višegrada,Srebrenice,Zvornika,Prijedora itd. matere ti se nahebem velikosrpske .
Vučić:"e da vidimo gdje je zapelo sa realizacijom memoranduma SANU"? "sa Dodikom sam zadovoljan, a vi ostali?
Samo da spomenem,edoPrvi nije Bosnjak kako se predstavlja,on je Srbo...
@Brcak215 Pa budala zna da edoPrvi nije Bosnjak nego smrdljiva vlasina.
Srbija jos nije naucila lekciju iz provodjenih agresija. Sada sami sebe pripremaju na novu koja ce, ukoliko se desi, biti kobna za njen vec sad krnji identitet.
Sastajite se koliko hoćete ali nemojte zaboraviti da je ova Zemlja dala heroje Safeta Zajku, Izeta Nanića, Šehović Envera, Malkić Nesiba i mnoge druge, a vaša tvorevina samo zločince zato će RBiH biti ostvarena, inšallah!!!
Bal vampira.
„Mi se nemjesamo u unutarnje stvari BiH“
Glavni grad građana i naroda u BIH je Sarajevo, a ne Beograd. Kada to Vučić istinski shvati i prihvati onda će i prestati njegovo neovlašteno sazivanje dijela srpskih zvaničnika na učestale političke raporte u Beogradu. Krajnje je vrijeme da upozore Vučića da se treba prestati ponašati kao predsjednik velike Srbije, kao i da se zauvijek pomiri s činjenicom da neće biti stvaranja velike Srbije na račun nijednog centimetra države Bosne i Hercegovine. Nikada!
@Analiticar1992 av, av, av...
Ako je Bakir preselio u trezor biće belaja!