Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeftin pokusaj kopiranja Adventa ostalih europskih gradova da se eto vidi da je i Sarajevo u Europi...nema potrebe za tim, svi znaju tko zivi u SA i tko cini 99% stanovnistva grada
je li se svake godine kupuje nova dekoracija ili se nesto koristi i od prosle godine ?
Takozvani "umjereni muslimani", drugim riječima saget' ću ti se samo pogodi cifru.
@ispocetka ma smiješan mi taj termin "umjereni muslimani". Prvo su prihvatili vjeru za večeru od Turaka, preuzeli sve njihove običaje bez izuzetka, a danas osuđuju prave muslimane u Saudijskoj Arabiji i ISIL-u, i za njih tvrde da su otpadnici. Istina je da u krvi Bošnjaka najviše ima saginjanja pred jačim.
Vi Bosnje ste sramota Muslimanskog sveta
Nit sam fašista, niti onaj koji izaziva mržnju, ali da nisu sa ovim ukrasima zakasnili? Znaju se faliti da su multietnicki, da zive svi narodi, da se ne radi selekcija...a vec drugi advent... ili je SDAovcima blagdan, slavljenje Nove Godine?