Komentari (173)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Manje se zale vodovodu, jer su napokon shvatili da nema fajde...
zavrni pipu, odvrni pipu, uskoro će izbori.
Ja ne znam ko je ludji ovdje, VIK- ovi glasnogovornici koji menŠcini sad ocekuju aplauz, novinari ili mi- koji se u novembru 2017. godine, na sjevernoj zemljinoj polulopti, u jednoj (bar geografski haha) Evropskoj zemlji radujemo smanjenim redukcijama vode!? Hoce li neko molim vas, reci da sanjam ovaj cirkus!?
Polomi se Konaković ne bi li ispravio ono što su prije njega drugi trebali da rade! Previše je ljudi otišlo-došlo u ovaj grad 90-tih! Oni koji su znali posao otišli a ovi koji su došli nisu imali od koga naučiti! Ne znaju oni kako grad funkcioniše, iskustvo se prenosilo s koljena na koljeno.
Pa normalno da nema više redukcije ne ide da više vode u lokvama bude od kiše nego u cijevima ViK-a
SVE JE OVO POLITIKA!
Konaković ispunio obećanje: Glavni grad bez redukcije vode xD
Samo me zanima koliko tup moraš biti (poput nekih sukomentatora) da nasjedneš na ovakve obmane?
Ja lavaboa isto kinderjaje....
Odobreno 25 miliona kredita. Cilj je ispunjen, sad mogu pustiti vodu koje je uvijek i bilo...
Još samo i dnevne redukcije da se ukinu i bolji smo od većine Afričkih gradova.
kako to odjednom "more"? najgore je što ViK ima različite verzije "istine", pa malo plasira ovu, malo onu... a nijedna verzija "istine" nije istina!
Ma bravoooo.Oduševili ste nas.Ja ne znam na koji način da vam zahvalimo.Možda je najbolje da to učinimo u jesen 2018,kada vas konačno, olovkom, treba poslati na smeće sramne istorije.
nemoj te opet vi iz vika ili konakovic DA dajete izjave DA se gubi 75% vode ako ste sanirali xy kvarova logicno je DA su smanjeni gubici
E bas mi je drago nesto pozitivno vezano za drzavu posljednih mjesec dana.NAPOKON...Z
Aferim.sto se pozitivno iznenadi Voda tece kao vrelo Bosne nekad mlaz pravi Bravo VIK SVE POHVALE
Dakle, cilj je bio samo da se smijeni prethodna uprava VIK-a i problem je ekspresno riješen.Naravno, i ova smijena je dio političke trgovine između frakcija unutar SDA.
Culi trazi posao Mirsad Kandić, a čovjek vodoinstalater. Odmah pustili vodu :)