Komentari (249)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što su SDAovci navalili sa negativnim komentarima. pa, ovako; ljevica kakva god da je, neuporedivo je bolja od kriminogene zelene bande koja se naziva SDA.
Ja se vrlo rijetko javljam, medjutim ne mogu presutiti kad se pojave ovakvi dvolicnjaci u medijima. SDP prije formiranja DF-a imao je rasulo kod svog birackog tijela. Nakon formiranja DF-a ti koji su odlazili, su od SDP-A nasli su utociste u Željku i to biračko tijelo koje je otislo iz SDP-A, sada se licemjerno želi neko pripojiti opet SDP-u. Nekad se zapitam ko je ovdje LUD zar se misli da je narod toliko izhavješćen da ne može to prepoznati. Moje slutnje su se obistinile :(
Ovo sam pisao prije godinu dana, samo da se zna copy paste.
@Imamo Jesi otkrio topluvodu, svaka cast. Sdp kaznjen zbog koaliranja sa sda i zbog jednoumlja zlatka lagumdzije. Valjda su naucili lekciju. Sad je vrijeme da se ljevica ujedini, i to ne samo sdp i df vec i sve druge manje stranke kojima je stalo do bosne i hercegovine.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zato koristim priliku da sve Bošnjake pozovem da glasaju za novoformire "Bošnjačke" stranke SBB, DF na čelu sa SDP-om-maticom*
Licemjeri i vlastodršci ujedinjeni.Bitno je da ste "vi" formirali još jednu stranku sa "novim" idejama, planovima, strategijama zvana DF, a ni pedlja niste odstupili od svojih politika gspodo Nikšić i Komšić, al' se formiranjem novih stranaka glasovi Bošnjaka još više dijele, kako biste ih "vi" gspodo oslabili na uštrb jačanja pozicija Srba i Hrvata.
nastrana lijevica 😂😂😂😂😂😂😂
Desanka, Rukija ili ljevica isti K**** samo drugo pakovanje!
SDP kojeg su vodili prof.dr.Nijaz Duraković, Bogić Bogičević, prof.dr.Ivo Komšić, Sead Avdić, Miro Lazović, Nijaz Skenderagić, prof.dr.Zlatko Lagumdzija, Selim Bešlagić..spao je na neznalice tipa Nikšića. Čovjek se u karijeri bavio rukometom i to volonterski. Nažalost tu su i ostali amateri tipa Irfana Cengica, Damira Masica i dr.
i opste poznato sarajevska ljevica ;D imal ta ljevica iz bilo kog drugog mjesta nehljebari sarajevski
nije li ovo, ne tako davno, bila jedna stranka? o kakvom zajednickom djelovanju je rijec? bili sitni. jos se vise usitnili. sad se opet vracaju u sicu..
Daj boze da se ujedinite kako treba pa da povucete ovu zemlju i ovaj narod vec jednom naprijed prema zivotu dostojnog covjeka
Ovo mi zvuci na parolu " u jedinstvu je snaga" xD
A gdje lagumdzija slucajni prolaznik
Bitno je ujedinit sve snage i zautet kotru zvanu Telecom. Nakon toga kotu Urbanizam KS, Elektroprivredu i otpustiti besposlicare koji su dosli preko stranke. Nezajazljive zvijeri ce poceti jesti svoje noge.
Pa baš da sačekamo taj famozni okvirni program djelovanja, da vidimo šta su mudre glave smislile da pokušaju oprati obraz. Treba im stalno sjediti za vratom dok ne objasne svaku stavku javno, a ne po nekakvim sastancima i kafanama.
Mozete se vi udruzivati koliko zelite, u Dejtonu su nam skuhali takav Ustav da ga niko, ama bas niko, ne popravi bez narodne revolucije.. Obzirom na inertnost naroda, svih nas, revolucije nece biti odnosno bitnih promjena nece jos dugo vremena biti.. nema veze ko pobjedi na izborima sa ovakvim ustavom.. koja jos drzava ima 3 predsjednika.. hvala amerima, EU, rusiji i ostalim na divnom ustavu, bas je po uzoru na ustav u njihovom zemljama, ali samo kod nas 3 predsjednika...
@novi123 i samo su kod nas narodi 'konstutivni' haha.. koje ludilo u p.m.
Suplja. Njih dvojica nisu garancija ni za sta. Sta su pokazali kad su bili na vlasti. Ne , definitivno oni nemaju moj glas. Vidjet cu sta nezavisna lista nudi.
@Rajvosa99 potpuno se slazem sa tobom
Ako bude matematike nezavisna sigurno koalira prije sa lijevicom nego sa sda