Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U zahtjeve da se uvrsti i OSTAVKA kompletne Vlade TK zbog zloupotrebe položaja u kršenju osnovnih ljudskih i radničkih prava(u ovom slučaju doktora medicine) i ugrožavanja zdravlja svih stanovnika na području TK !!!
Ne slazem s tobom. Vlada TK radi odlicno posao iako ih ne poznajem. Logicno.
@g60000 ...uredu...neka ga rade kod svoje kuće!
To je tako svugdje u svjetu kao i u New York-u. Zabraniti strajk .... Logicno.
...Puk'o si ko lubenica...logično?!
U Sebijinim bolnicama nema ni štrajka ni suda. Zahvalni građani, prezadovoljni bolničkom uslugom i velikom strućnosti, sjajnim smještajem u bolnici i odnosom prema pacjentu, a naročito kompletnom zdravstvenom uslugom i izuzetno ljubaznim osobljem, kojeg se ne može podmititi, jer će vas odmah prijaviti ako to i pokušate, hoće da Sebijin klinički centar nazovu KC Sebija Izetbegović. Vodi se spor između Univerziteta i KC jer i jedni i drugi žele da se nazovu po Sebiji.
Ma zezam se ba, kakav smještaj, kakva bolnica, jad i čemer dobro to narod trpi.
"Načelnik Sektora za pravne poslove i ljudske resurse UKC-a u Tuzli Ervin Mujkić kazao je da bi stupanjem u generalni štrajk ova zdravstvena ustanova pretrpjela materijalnu štetu..." Znači ubuduće svaki poslodavac će moći da tuži svoje radnike koji štrajkom žele da ostvare svoja ljudska i radnička prava,da mu firma ne bi pretrpjela gubitke,a sud će to naravno da prihvati !!!