Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma smijesno je i ovo sto rade ovom Abdicu. Covjek je bio izabran za predsjednika RBiH vecinskom voljom gradjana, kako mu je Izetbegovic preoteo to mjesto tako je i pocela propast i drzave i Bosnjackog naroda. Abdic nije cvjecka ali u poredjenju sa Alijom i Alijinom izdajom i Bosne i Srebrenice itd itd ovaj Abdic je mala maca
Pogledaj malo ko je izdao Srebrenicu, kakvi su bili dilovi, procitaj Seferovo otvoreno pismo Aliji ima ga na netu i ako zivimo u medijskoj blokadi, poslusaj sta kaze Hakija Meholjic, raspitaj se o \"Sevama\" itd itd itd pa onda tvrdi da Izetbegovici nisu okrvarili ruke o Bosnjake. Ne brani Izetbegovice jer veceg zlo od Alije Bosnjake nije moglo zadesiti
SARAJEVO-X JE KARINA
Ja jesam borac ali sa sećom da sam sa obje ruke i obje noge dočekao kraj rata. Mnogi moji saborci nisu, i govorim u njihovo ime, u ime njihovih starih i bolesnih majki i očeva koji jedva preživljavaju a moraju se brinuti i o svojim 50-togodišnjim sinovima. Ti tu ne vidiš nepravdu? Tebi je očito dobro. Vjerovatno te neka stranka dobro uhljebila.
Koliko ja vidim ovdje niko ne narica osim tebe, a govoriš neodređeno o drugima. Znači nisi branitelj, nisi invalid nego govoriš za njih. Mislim da pojma nemaš o čemu pričaš jer nisi drektno ti u pitanju. Govoriš o nekima a ne znaš kako je njima, tj. nama. Nemoj ti govriti o nama. ko si toliko očajan možda ti možemo pomoći
Sramotis viteski grad koji je najvise dao sehida pojma ti nemas mislim da si obicni balonja, ...
Kako hoćeš. Meni je (pored ostalih) najviše žao boraca, invalida koje je država odbacila kao istrošene cipele. Umiru pretražujući kontejnere i država ništa neće učiniti jer su joj samo na teretu. Djeca umiru od banalnih (za zapad) bolesti i država ne čini ništa, nego iscrpljeni narod opet skuplja, ako stigne. Uglavnom ne i veliki broj djece umire. Stari i bolesni se svjesno ub_ijaju malim penzijama i visokim cijenama lijekova. Svi su oni odbačeni i država jedva čeka da ih se zauvijek riješi, budi siguran u to - nažalost, tako je!
@Buzim mamu ti Guzim!!! @Buzim mamu ti Guzim!!! @Buzim mamu ti Guzim!!! @Buzim mamu ti Guzim!!! @Buzim mamu ti Guzim!!! @Buzim mamu ti Guzim!!! @Buzim mamu ti Guzim!!! @Buzim mamu ti Guzim!!! @Buzim mamu ti Guzim!!! @Buzim mamu ti Guzim!!! @Buzim mamu ti Guzim!!! @Buzim mamu ti Guzim!!! @Buzim mamu ti Guzim!!! @Buzim mamu ti Guzim!!! @Buzim mamu ti Guzim!!! @Buzim mamu ti Guzim!!! @Buzim mamu ti Guzim!!! @Buzim mamu ti Guzim!!! @Buzim mamu ti Guzim!!! @Buzim mamu ti Guzim!!! @Buzim mamu ti Guzim!!! @Buzim mamu ti Guzim!!! @Buzim mamu ti Guzim!!! @Buzim mamu ti Guzim!!! @Buzim mamu ti Guzim!!! @Buzim mamu ti Guzim!!! @Buzim mamu ti Guzim!!! @Buzim mamu ti Guzim!!! @Buzim mamu ti Guzim!!! @Buzim mamu ti Guzim!!! @Buzim mamu ti Guzim!!! @Buzim mamu ti Guzim!!! @Buzim mamu ti Guzim!!!
SRBI S-M-R-D-E!! ABDICEVCI IZDAJICE BOSNE I HERCEGOVINE!!! ABDICEVCI IZDAJICE BOSNE I HERCEGOVINE!!! ABDICEVCI IZDAJICE BOSNE I HERCEGOVINE!!! ABDICEVCI IZDAJICE BOSNE I HERCEGOVINE!!! ABDICEVCI IZDAJICE BOSNE I HERCEGOVINE!!! ABDICEVCI IZDAJICE BOSNE I HERCEGOVINE!!! ABDICEVCI IZDAJICE BOSNE I HERCEGOVINE!!! ABDICEVCI IZDAJICE BOSNE I HERCEGOVINE!!! ABDICEVCI IZDAJICE BOSNE I HERCEGOVINE!!! ABDICEVCI IZDAJICE BOSNE I HERCEGOVINE!!! ABDICEVCI IZDAJICE BOSNE I HERCEGOVINE!!! ABDICEVCI IZDAJICE BOSNE I HERCEGOVINE!!! ABDICEVCI IZDAJICE BOSNE I HERCEGOVINE!!! ABDICEVCI IZDAJICE BOSNE I HERCEGOVINE!!! ABDICEVCI IZDAJICE BOSNE I HERCEGOVINE!!! ABDICEVCI IZDAJICE BOSNE I HERCEGOVINE!!! ABDICEVCI IZDAJICE BOSNE I HERCEGOVINE!!! ABDICEVCI IZDAJICE BOSNE I HERCEGOVINE!!! ABDICEVCI IZDAJICE BOSNE I HERCEGOVINE!!! ABDICEVCI IZDAJICE BOSNE I HERCEGOVINE!!! ABDICEVCI IZDAJICE BOSNE I HERCEGOVINE!!! ABDICEVCI IZDAJICE BOSNE I HERCEGOVINE!!!
Šta bi to ti da država učini za tebe, kada ti nisi sposoban ni za svoju porodicu. Na svu sreću moja domovina BiH ima još mnogo sinova koji ne pitaju nikoga ništa, već su uvjek spremni na njenu obranu u svakom smislu. MOJOJ VOLJENOJ BIH, bio i uvjek ostao na usluzi.
Cuj Biscani????? Ubili ste generala Santica, ubili ste Izeta Nanica, vi GUBE Mirsad Veladzici Dudakovic!!!!! BBBBBBBAAAAAABBBBBOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vi gore sto govorite da ste krajisnici, govorite u svoje ime ne voli njega cijela krajina, Bihacu nije dao tvornice nego Vama zato ste ginuli ko muhe jer vas je ubjedio da ce vam stvoriti drzavu.Nisu zivoti mojih rodjaka prijatelja i ostalih biscana kao i drugih dijelova USK-a otisli dzaba upamtite.Prolivena je krajiska krv, ali nije uzalud.Dok je patiota i 5 korpusa a danas je njegov dan branik Bosne i siguran, pozz
Prestani se više pitati šta ti činiš za državu, nego se priupitaj šta je država učinila za tebe? NIŠTA! I NIKAD I NEĆEEEE!
matoro govno
Da ste bili tako aktivni na frontu kao na ovom siteu možda nebi dobili po nosu. Izgubili ste na frontu, izgubili ste i na sudu. Vaša AP je poražena na svim frontovima. Možete se sada uhvatiti za uši i njakati od Kuplenjskog (Kuplerajskog) do Rijeke. Pozdrav od Gazija !
WE LIKE BABO!!!!!!! YES WE CAN!!!!!
Buzim, Krupa, Kulen Vakuf Cazin, Ripac kazu:: MI SMO BABINI , BABO JE NAS!!!!!!!!