Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vikici ne mogu ti nista, nisu ti mogli nista ni u ratu pa tako ti ne mogu nista ni sada. Ti si jedan od najvecih Bosanskih sinova, zahvaljujuci tebi Bosna i Hercegovina kao i Sarajevo su ostali ne pokoreni.
Heroj otopra , covjek istine i pravde moj narodni heroj Jospi Broz Tito i Dragan Vikic !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bosna i bosanski narod, Armija BiH stoji uz Vikica. Uz politicare koji unistavju Bosnu stoji samo zrak koji disu , nista vise
Zrak i stotine hiljada glasača. Za Vikića niko ni da se počeše. Kad je poražena multietnička BiH Vikić, Divjak i ostali su postali samo teret, višak.
@keno84 fasizam nacizam sovinizam segregacija aparthejd nikad nisu izdrzali na duge staze BiH je pobjednik a SDA i slicni njima ce ici u kanlazicaju vidjeces
...i dvadeset pet godina poslije...ovdje se tuga širi ko' kuga...
@otkos Naravno.. tko god da je uradio ili dao nalog da se uradi zlocin treba odgovarati za isti... samo sto mi u ovoj zemlji nikada nismo imali iste arsine...
@otkos upravo tako...samo što je kod nas politika inkorporirana u svaki segment drustva...od kulture, sporta pa do tuzilaštva i suda...dakle instanci koje bi trebale i morale biti mimo bilo kakvog političkog utjecaja...i zato sam upotrijebila riječ tuga u svom prvom komentaru...nije to vise samo emotivno stanje... i ja tebe pozdravljam..:-)
Zna se ko drži sudove - Bakir. Vikic je u SBBu. Ovdje je u pitanju obračun Radoncic - Izetbegović. Vikić je u svemu ovom nebitan.
@munjaaa Velike su to mafijaške igre a prvi saradnici obično prvi i stradaju.
Vikić je čovjek bez oraha u džepovima, simbol otpora ,oni koji mu pakuju vjerovatno i dalje imaju ideju podjele Bosne. Ovo je sad udar po ljudima koji su vodili prave bosanske (multietničke) jedinice .
ponesi zastavu dragane vikicu!!
..ponesi zastavu od Bosne Vikiću!!