Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo za SKI KLUB Bjelašnica!
Jer jedan stubić košta 10 000 KM i trebalo je preko 10 godina da se ovoga neko sjeti i napravi. Svaka čast, bolje ikad nego nikad ali vidimo koliko su se \"naradili\" prethodnici načelnici i ostale vođe (na ovom niskom pa do onih na visokom nivou)
@be-ha Pa koji si ti kreten islamofobični, pa zar ti je od svega džamija zapela za mali mozak, od ove pozitivne stvari ti vidiš u svemu nekakvu džihadsku zavjeru, žao mi te. PS: uzmi bike i posjeti Ratnu džamiju, tu se branilo Sarajevo i BiH, nauči nešto, plus uživanje u ljepoti Igmana. To je samo nepoznavanje Bosanskog jezika, džamija se piše malim slovom.
Idu Dobre Bošnje & ženske im, nose sprejove razne da šaraju putokaze oni! Postaviti (ležećeg) policajca kraj svakog znaka, a pravog milicajca da čuči u zasjedi iza grma...
važno je da je \"džamija\" napisano velikim slovom (zašto ne i ostali toponimi?)!
Hvala dragom Bogu pa se i kod nas pocelo raditi nesta sto je u citavom svijetu uradjeno davno. Nije cudo kako nam je drzava neuredjena kad je za putokaze trebalo ovoliko vremena, a svako bi da uzme lovu na buku i bez truda.